CR ajtózár értékesítés, forgalmazás

Cégünknél a tollas kulcsos CR tollas kulcsos zár is megtalálható raktáron. Idestova 15 éve foglalkozunk olasz biztonsági trezorzárak kereskedelmével. Ezekből bizonyos típusokat tartunk csak, nem minden CR zárat forgalmazunk. Cikkszám alapján nem teljesítünk, mindig egy fotót kérünk a meglévő kulcsról, zárról - az ajtó éléből fotózva, nekünk ennyi elég a beazonosításhoz.

Az általunk forgalmazott CR trezorzár méreteiről és tulajdonságairól részletesebben itt olvashat.

Mennyi ideig szabad használni a CR zárakat?

Zárszervizes tapasztalatunkra hagyatkozva, még mindig vannak jól működő 10-15 éves CR zárak. Persze ezeknél elmondható, hogy nem volt olyan rendszeres a napi használat, mint pl. egy iroda esetében. Mindenki észreveszi az előjeleket, mikor a zár már csak többszöri kísérletre fordul el, az ajtót emelgetni, rángatni kell, vagy a kilincs lötyög, lóg. Ilyenkor ajánlatos a mielőbbi CR zárcsere, hacsak nem akarnak az ajtón kívül ragadni.

Hány kulcs tartozik az olasz CR zárhoz?

Szinte mindegyik Olaszországban készült tollas kulcsos, többpontos ajtózárhoz a gyártó 3 darab kulcsot csomagol. Ezek lefóliázva vannak a zárszerkezet mellett a dobozban. A kulcsok fején a gyártó logója és márkaneve van feltüntetve. Mivel a CR mod dep kulcs nem profilvédett, ezért már bárhol lehet a kulcsát másoltatni a gyári 3 darabon felül. Cégünk kulcsmásolással nem foglalkozik, csak CR zárak értékesítésével.

Miért szükséges a régi, kopott zár lecserélése?

Nagyon sok 10-15 éves CR zárszerkezet van még mindig beszerelve a bejárati ajtókba, melyek az évek alatt a kulccsal együtt koptak. Ha némi akadást, szorulást tapasztalnak, érdemes a zárcserén elgondolkozni, mert ha nem nyílik az ajtó a nonstop zárszerviz cég nagyon sok pénzt fog elkérni a nyitásért/cseréért. Egy CR zárcsere nem egy nagy befektetés, de ha már nekiállnak, akár saját kezűleg, akár szakemberrel, érdemes kilincset és kulcsmegvezető címkét is cserélni!

CR tollas kulcsos ajtózár ára

A magas biztonsági fokozatú zárak mindig drágábbak, mint a hagyományos bevésőzárak, ezen sokszor csodálkoznak is az emberek. Ám amikor a kezükbe veszik, látják, hogy nem hagyományos zárról van szó, hanem egy nagyméretű, nagysúlyú trezorzárról, akkor kezdik el az összehasonlítást.

Mi mindenkor raktárkészleten tartjuk a CR trezorzárakat, melynek az ára bruttó 45.000 Ft.

Hogyan tud CR többpontos zárat vásárolni?

Hétfőtől péntekig reggel 8 és este 20 óra között tartunk nyitva. Hétvégén zárva vagyunk.

Személyes átvételre is van lehetőség a CR zár vásárlásakor, helyszíni készpénzfizetés mellett. Vidéki ügyfeleinknek postázni tudjuk a zárat egy munkanapon belüli érkezéssel.

A vásárlással kapcsolatban érdeklődhet telefonon a 06-30-265-5531 telefonszámon. E-mailt is írhat nekünk a zarszerviz365@gmail.com email címre.

CR mod dep kulcsok formája, kialakítása

Az olasz fejlesztésű, de már Szlovéniában gyártott CR ajtózár és a kulcsok formája a páncélszekrények kulcsaira emlékeztet mindenkit. Jellegzetes a formája a kulcsfejnek, hiszen a fogantyún, vagy másnéven markolaton a CR mod dep felirat található és a kulcs egyik sarka ferdén le van vágva. Oda lehet feltenni a kulcskarikát. A kulcsok már nem rézből, hanem alpaka ötvözetből készülnek. A kulcsvégen ún. fogak, bástyák, vállak találhatók, melyek magas variációszámra vannak kitalálva. A kulcs kb. 8-10 cm hosszú. Erre vigyázni kell, nem szabad dobálni, mert a ferde bástya tönkreteszi a zárszerkezetet!