Cisa zárhoz tartozó kulcskészlet

Mit is jelent az a szó, hogy kulcskészlet? Leírásunkból kiderül, tartsanak velünk!

Az olasz zárgyártók már nagyon régen kitalálták a programozható, kódolható, tanítható zárat, mellyel megkönnyítik a zár kicserélését egyrészt időben, másrészt pedig anyagilag.

Ez annyit jelent, hogy pl. egy biztonsági ajtó, amelyben Cisa kódolható trezorzár van, gyárilag 3 db kulccsal van átadva. Az ajtó be van szerelve, burkolat van rajta, és rendeltetésének megfelelően védi a lakást. Viszont, ha a tulajdonos elhagy egy kulcsot, vagy ellopják tőle, esetleg bérlőváltás vagy új lakásba költözés történik, akkor a Cisa kódolható zár az ajtó szétszedése nélkül egy új kulcskészletre, kulcsgarnitúrára programozható át.

A Cisa zár átprogramozásához nem kell feltétlenül szakembert hívnia. A kódolást az ajtó nyitott állapotban kell elvégezni, mégpedig kizárólag olyan zár esetében, amely tökéletesen működik, nem akadozik. A Cisa zár kódolását megnézhetik a YouTube-on, vagy a kulcskészletet tartalmazó dobozban lévő útmutatást követve, a művelet könnyen elvégezhető.

Forduljon hozzánk, ha Cisa kulcskészletet akar vásárolni, cégünktől azonnal raktárkészletről elvihető! Személyesen átvehető irodánkban vagy postázni is tudjuk, igény esetén, pl. vidéki ügyfeleinknek.

A Cisa kulcskészlet 28.000 Ft-ba kerül. Vidékre történő postázás estén a postai költség erre még rátevődik, a posta mindenkori díjszabása alapján, kb. 2500 Ft értékben.

A Cisa kulcskészletes doboz tartalma: 3 db gyári, sorszámozott kulcs - ismertető jele fekete kulcsfej, rajta a Cisa felirattal, krómozott kulcsszár; használati útmutató a kódoláshoz; illetve egy L alakú szerszám a zár átkódolásához.

Vásároljon nálunk, vásároljon biztonságot!

06-30-265-5531

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak