Cisa zárhoz tartozó kulcskészlet

Mit is jelent az a szó, hogy kulcskészlet vagy zárprogramozás? Leírásunkból kiderül, tartsanak velünk!

Mitől jó, ha programozható egy zárszerkezet?

Az olasz zárgyártók már nagyon régen kitalálták a programozható, kódolható, tanítható zárat, mellyel megkönnyítik a zár kicserélését egyrészt időben, másrészt pedig anyagilag.

Ez annyit jelent, hogy pl. egy biztonsági ajtó, amelyben Cisa kódolható trezorzár van, gyárilag 3 db kulccsal van átadva. Az ajtó be van szerelve, burkolat van rajta, és rendeltetésének megfelelően védi a lakást. Viszont, ha a tulajdonos elhagy egy kulcsot, vagy ellopják tőle, esetleg bérlőváltás vagy új lakásba költözés történik, akkor a Cisa kódolható zár az ajtó szétszedése nélkül egy új kulcskészletre, kulcsgarnitúrára átprogramozható.

Cisa zárkódolás házilag, új kulcsokra

A Cisa zár átprogramozásához nem kell feltétlenül szakembert hívnia. A kódolást az ajtó nyitott állapotban kell elvégezni, mégpedig kizárólag olyan zár esetében, amely tökéletesen működik, nem akadozik. A Cisa zár kódolását megnézhetik a YouTube-on, vagy a kulcskészletet tartalmazó dobozban lévő útmutatást követve, a művelet könnyen elvégezhető.

Forduljon hozzánk, ha Cisa kulcskészletet akar vásárolni, cégünktől raktárkészletről megrendelhető a webáruházunkban.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

A Cisa kulcskészlet ára vásárláskor

A Cisa kulcskészletek 3 és 5 darabos szettben vannak folyamatosan raktárkészleten.

3 darabos Cisa kulcskészlet 30.500 Ft-ba kerül, az 5 darabos változat ára pedig 35.900 Ft. Vidékre történő postázás esetén a postai költség erre még rátevődik, ami a posta díjszabása alapján jelenleg 2.490 Ft.

Ha valakinek több kulcsra van szüksége, akkor egy kulcsmásoló szaküzlethez kell fordulnia. A dobozban lévő kódkártya nem kell hozzá. Ha lehetséges, akkor kulcsmásolásra szakosodott zárszaküzletben készíttesse a másolatokat! Mivel egyre többen űzik ezt a szakmát, viszont sajnálják a pénzt a jó minőségű kulcsmásoló gépek beszerzésére, így kínai, olcsó, pontatlan és megbízhatatlan kulcsvágó gépeket használnak. Ez viszont nem készít olyan pontosságú Cisa kulcsokat, mint pl. egy Silca Bravo Professional millió forintos gép. Ezért a másolt kulcs akadozni fog és egy idő után tönkreteszi a zárszerkezetet!

Mi van a dobozban? Mi szükséges a kódoláshoz?

A Cisa kulcskészletes doboz tartalma: 3 vagy 5 darab gyári, sorszámozott kulcs - ismertető jele fekete kulcsfej, rajta a Cisa felirattal, krómozott kulcsszár; használati útmutató a kódoláshoz; illetve egy L alakú szerszám a zár átkódolásához.

Fontos információ a kódoláshoz

Természetesen, mint minden más dolog is az életben, sokak számára vannak bonyolult vagy egyszerű feladatok. Ez vonatkozik a Cisa zár átkódolására is. A félreértések és viták elkerülése érdekében azonban felhívjuk a figyelmet az alábbiakra! Amennyiben tőlünk vásárol kulcskészletet, amit számlával is tud igazolni, de nem sikerült a zár kódolása, mert valamilyen műveleti sorrendet rosszul hajtott végre, mi semmilyen garanciát nem tudunk vállalni! Elvégre csak egy kulcskészet lett vásárolva, nem pedig komplett zárszerkezet.

Mindenkinek ajánljuk, hogy ezt alaposan gondolja át, mert ha nem biztos önmagában, hogy a kódolást hibátlanul végre tudja hajtani, akkor érdemes zárszerelő szakemberhez fordulni!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Összefoglaló, tipp a vásárláshoz, zárkódoláshoz

Csak úgy vásároljon tollas kulcsos Cisa kulcskészletet, ha a zárszerkezet élében ott van a kódoló csavar! Ezt a lenti képeken tudják ellenőrizni. Illetve, ha a zárszerkezet tökéletesen működik, nem akad, nem szorul, nem egy kikopott, agyonhasznált zárszerkezet. Ezen nem szabad a kódolást elvégezni!

Továbbá képességük tudatában kell lenniük, hogy a kódolást el tudják végezni.

Végezetül, a pontos kulcsmásolatok készítése fontos, mégpedig olyan zárszaküzletben, ahol kimondottan ez a profil, nem pedig zipp-zár varrás és esernyőjavítás.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha tanítható Cisa zárszerkezete van és kulcsvesztés vagy új lakásba költözés érdekében szeretné, ha új kulcsok működtetnék a zárszerkezetet!

Vásároljon nálunk, vásároljon biztonságot!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak