Kódkártyás RB kulcsmásolás

III. kerületi zárszaküzletünkben és mintaboltunkban a kulcsmásolás minden esetben megvárható. Csak a kódkártyát kell behozni hozzánk és maximum 5 percet várakozni, amíg elkészítjük. Márka függvényében, izraeli, német, olasz, francia és spanyol gyártmányú kódkártyás kulcsokat készítünk/másolunk. A kulcsok másolásának ára már 4500 Ft-tól elérhető. Ha érdeklik a részletek, hívja zárszaküzletünk telefonszámunkat!

06-1-250-1471

Pótolható-e a hiányzó kódkártya?

A már meglévő zárbetét kulcsaihoz nem pótolható a kódkártya. Viszont van arra lehetőség, hogy újra kódkártya tartozzon a kulcsokhoz és ne kelljen új zárbetétet vásárolnia. Az RB LOCXIS, Keylocx és Dynamic zárcsaládok esetében, zárszaküzletünk raktárában ún. kulcsgarnitúrákat/kulcskészleteket tartunk, természetesen a hozzájuk tartozó kódkártyákkal együtt. Ha behozza hozzánk a zárbetétet, szerelő kollégáink szétszedik a zárhengert, kitakarítják belőle a felgyülemlett koszt, csapokat cserélnek benne és hozzáalakítják egy új kulcskészlethez.

A régi kulcs innentől kezdve már nem fogja működtetni a zárbetétet, az új kulcsokhoz pedig jár az új kódkártya is, mely meglétére vigyázni kell! Hangsúlyozzuk, hogy a kártya nélkül továbbra sincs kulcsmásolás!

Új lakás vásárlása esetén a kódkártya a régi tulajdonosnál marad

A nagy kapkodásban, amikor a költözés gyors iramban zajlik és megtörténik a lakáskulcs átadása 2-3-4 kulccsal (amennyit megtalálnak), ám a kódkártyáról elfeledkeznek. Az általában valahová elkavarodott, pedig feltétlenül szükséges és fontos is, mert csak azzal másolható a kulcs. Ha meg a régi tulajnál maradt, veszélyben a biztonság is. Ez sajnos egy gyakori probléma.

A jó minőségű zárbetétekhez tartozik kódkártya, főként műanyag kivitelű, amely egy bankkártyához hasonlít. (A papírkártyák inkább marketing szerepet játszanak, egy komoly gyártó műanyag kártyával dolgozik, amivel hangsúlyt fektet a védelemre és a brendre.)

A drágább, jobb, minőségibb zárak további kulcskészítéséhez, másolásához budapesti zárszaküzletünkben mindig elkérjük ezt a kódkártyát, ami alapján elkészítjük a kulcsot. A kulcsmásolás megvárható, nem kell várni rá, a nyerskulcsok készleten vannak. Elzett zárszaküzletünk III. kerületi szaküzletében profi kulcsmásoló szakemberek minőségi, pontos, precíz kulcsvágó gépekkel dolgoznak.

Egyszerű zárcsere: vegye ki, hozza el – Elzett szaküzlet

Műanyag-, fém-, fa-, HiSec-, TerraSec- vagy Secdoors ajtók esetében, ha nincs megelégedve a régi zár működésével, biztonságával, akkor egyszerűen vegye ki a betétet az ajtóból. Ez nem egy bonyolult feladat. Hozza el ezt a cilindert zárszaküzletünkbe, ahol különböző alternatívákból tud választani!

Fontos szempontok vásárlás előtt: Tegyük félre az ár kérdést, ezt ráérnek megbeszélni az eladókkal, akik szakmailag több dolgot is tudnak javasolni, ajánlani, mindenki pénztárcájához mérten. Kínai betétet semmi estre sem ajánlunk, legfeljebb kertkapuba vagy tárolóba, de lakásajtóba soha! Amit fontos, hogy a zárbetét tudjon, az a fúrás-, törés- és a manipulációs nyitás elleni védelem, valamint a kódkártyás másolás védelem, az illetéktelen kulcsmásolás ellen. (Ha az üzletben az RB zárbetétcsaládra hivatkozik, akkor megmutatjuk a biztonsági fokozatokat.)

Kódkártyás RB kulcsmásolás

Jó kulcsmásoló gép, profi kulcsmásoló szakember

A kettő együtt elengedhetetlen dolog. Egy rossz, pontatlan, kopott kulcsmásoló géppel rossz lesz a kulcsmásolat is. Ha nem megfelelő szakember készíti a kulcsot, akkor sanszos, hogy újból vissza kell vinni majd a kulcsot, mert az nehezen működik, akadozik, rosszabb esetben egyáltalán nem működik az ajtóban. Minden esetben mi sem másolunk kulcsot, csak ha megfelelő a nyerskulcsválaszték, illetve ha a hozott alapanyag, amiről történik a másolat nem repedt, ferde, törött vagy nagyon kopott. Rossz kulcsról csak rosszat lehet másolni, mert a letapogató pofák ugyanazt fogják elkészíteni, mint amiről készül a másolat.

Üzletünk elérhetősége, nyitvatartása

III. kerületi zárszaküzletünk címe: 1035 Budapest, Kerék utca 4.

Hétfőtől péntekig tartunk nyitva, azaz hétköznapokon, hétvégén az üzlet zárva van.

Hétfő és csütörtök között reggel 8:30 – 17.00 óráig, pénteken pedig 8:30 – 16.00 óráig vagyunk nyitva.

Telefonszámunk: +36 1 250 1741

E-mail címünk: info@biztonsagtechnika.hu

Kódkártyás RB kulcsmásolás
Kódkártyás RB kulcsmásolás
Kódkártyás RB kulcsmásolás
Kódkártyás RB kulcsmásolás
Kódkártyás RB kulcsmásolás
Kódkártyás RB kulcsmásolás
Kódkártyás RB kulcsmásolás