Zárbetétek bejárati ajtóba

Zárkereskedésünk elsősorban a biztonságtechnika területén legnevesebb gyártók egyikének a termékeit forgalmazza, amely az Rav-Bariach által, Izraelben gyártott RB SKG, RB LOCXIS, RB Dynamic és RB Keylocx zárbetét. Igyekszünk minden vásárló igényét kielégíteni, de a biztonság fontosságát szem előtt tartva mi 4000-5000 forintos zárbetétet nem forgalmazunk. Ezeket inkább webáruházak árusítják, akiknek nem értenek hozzá és még mindig az Elzettet, és az olcsóbb cilindereket árulják.

Tovább olvasom

Dynamic zárbetét kulcsfelépítése

Az interaktív csapos Dynamic zárbetét hosszú múltra tekint vissza. Az izraeli RB Dynamic zárbetét kulcsai lapon mart kivitelűek, ami azt jelenti, hogy vízszintesen kell a zárbetét hengernyílásába a kulcsot behelyezni. Mindegy, hogy milyen irányba forgatják a kulcs szárát, működni fog, hiszen lapon mart a kivitel.

Tovább olvasom

LOCXIS zárbetét kulcsfelépítése

A LOCXIS zárbetét kulcsa egy nagyon különleges fejlesztés, hiszen a mérnököknek sikerült úgy összehozni, ötvözni a kulcson lévő funkciókat, hogy a kényelmet, a biztonságot, a könnyű használhatóságot és az eleganciát is tükrözze egyben.

Tovább olvasom

Interaktív csapos izraeli zárbetét

Az izraeli Dynamic zárbetét családja, a magas biztonsági fokozata mellett -ami már a lapon marásban tükröződik-, fogaskerekezhető is. Törésvédelemmel van ellátva, fő- és vezérkulcs rendszer készíthető belőlük. Fúrásvédelemmel és finomnyitás elleni védelemmel is el vannak látva és 3 kulccsal kerülnek forgalomba. Cégünk csak ajánlani tudja ezeknek a zárbetéteknek a használatát a magas minőség és biztonsági fokozat miatt!

Tovább olvasom

Kínai acélajtó kilincs forgalmazása

Ahogy változnak a biztonsági előírások, illetve cserélődnek a bejárati ajtók, egyre nagyobb igény mutatkozik a HiSec és Secdoors, és persze az összes valamilyen fantázianévre elnevezett kínai ajtókra. Ezáltal a mi munkánkra is egyre nagyobb területen van igény és egyre több hívásunk van ezeknek az ajtóknak a zárjainak, kilincseinek, zárbetétjeinek a pótlására.

Tovább olvasom

Hevederzár vásárlás

Mai témánk a hevederzár vásárlásokhoz kapcsolódik. Elsősorban saját tapasztalatainkat osszuk meg olvasóinkkal, hogy melyek azok a dolgok, amelyek a leggyakrabban felmerülnek a hevederzár vásárlással kapcsolatban. Ez általában akkor történik, amikor a szerelés szolgáltatásunkat nem igénylik, így ki-ki önmagának kívánja az adott zárat felszerelni. Tartsanak velünk!

Tovább olvasom

Keylocx zárbetét kulcsfelépítése

Az Izraelben készült Keylocx zárbetéthez 5 darab gyári kulcsot csomagol a gyártó, ami lapon mart kivitelű. 2030-ig áll szabadalmi védelem alatt áll. A szabadalmi védelem a kulcson elhelyezkedő mozgó alkatrészre, illetve a zárhenger utolsó, dupla csapjára van alkalmazva. Ez annyit jelent, hogy csak azok az üzletek és kulcsmásoló cégek tudnak az RB Keylocx zárbetéthez kulcsot másolni, akik tőlünk, a forgalmazótól, nyerskulcsot kapnak.

Tovább olvasom

Zárbetét Budapest

Cégünk fő profilja a zárbetétek forgalmazása kis- és nagykereskedelemben egyaránt. Tőlünk bárki vásárolhat, magánszemély, cég, vállalat, kis- és nagy mennyiségben, akár személyesen irodánkban vagy postai úton történő házhozszállítással.

Tovább olvasom

Acélajtó kilincs

Sok megkeresésünk van acélajtó kilincsek problémájával kapcsolatban, amelyekbe rugótörés, külső- vagy belső kilincsletörés következik be, így az ügyfelek hozzánk fordulnak a vásárlással kapcsolatban.

Tovább olvasom