Iseo R90 csúcskategória a záraknál

Az olaszok a németekkel karöltve tervezték és gyártották le az Iseo R90 típusú zárbetétet. Jelen pillanatban 30/30 mm méretben, hosszabbított réztengellyel ellátott típust tartunk csak, ami Dierre ajtókba való, ahol magas biztonsági szint van előírva. Hamarosan tervezünk másfajta méreteket is tartani raktáron, pl. felhúzókilincses ajtókhoz, kínai világító kilincses ajtókhoz vagy bármilyen más bejárati ajtóhoz.

Tovább olvasom

Védelem kétszárnyú ajtókra masszív zárral

A kétszárnyú ajtók esetében sajnos egyre gyakoribb a befeszítéses, erőszakos behatolási eljárás. Ez azt jelenti, hogy főként a régebbi bérházi ajtóknál – vagy már az újabb kivitelű műanyag ajtóknál is -, a betörők, mit sem törődve azzal, hogy rongálnak, valamilyen feszítő szerszámmal nekifeszülnek és az ajtó szétnyílik, hiszen középen a leggyengébb.

Tovább olvasom

Acél kínai ajtó alkatrész HiSec lemezajtókhoz

Webáruházunk egyzáras, kétzáras, HiSec, TerraSec, Secdoors Kínából behozott ajtók alkatrészeinek forgalmazására is fel van készülve. Világító kilincs, fix gombos pajzs, alsó- és felső zárbetétek, zárszerkezetek értékesítésével is foglalkozunk. Folyamatos raktárkészletünk van ezekből a zárakból, kiegészítőkből. Minden meghirdetett terméket, déli 12-ig leadott rendelés esetén, másnap már házhoz is szállítunk!

Tovább olvasom

Jó zár, megfizethető biztonság, könnyű felszerelés

A magyar biztonságtechnika piacán kevés zárról mondható az el, hogy jó, biztonságos és mindenki számára megfizethető. Ám van ilyen, mégpedig az olasz Potent gyártó rászegző, egyirányú zárszerkezete. A zár ereje és biztonsága a zárnyelv tömörségében rejlik. Finomnyitás ellen a zárcsőrben elhelyezett különleges csapok garantálnak védelmet.

Tovább olvasom

Hogyan óvjuk, védjük házunkat a betörőktől

Bármelyikünk félelme lehet, hogy mikor távol vagyunk a lakástól illetéktelen, rosszarcú emberek törhetnek be az otthonunkba. Ezzel a cselekedetükkel pedig nemcsak kárt okoznak nekünk, hanem nyomot is hagynak bennünk, pszichés félelmet keltve. Az a tudat, hogy valaki járt a lakásunkban és felforgatták a szekrényeket, szétdobálták személyes tárgyainkat, már eleve félelmet keltő és sajnos a betöréseken már átesett embereknek ez hosszantartó problémát is okozhat a biztonsági kérdésen felül.

Tovább olvasom

Ajtózárak kenése, olajozása szükséges-e

Alapvetően az összes zár, ami minőséginek számít, gyárilag el van látva valamilyen kenőanyaggal, zsírral, bevonattal, ami hosszútávú, tökéletes működést biztosít. Ám ennek ellenére is előfordul, hogy a zárszerkezet vagy a kulcs még az új zárak esetében is elkezd akadozni, nehezen működik.

Tovább olvasom

Dierre/Atra zártakarók

Egyre nagyobb a Dierre ajtóval ellátott lakóparkokban a különböző színű zárvédő takaró lemez iránti igény, cilinderes- és tollas kulcsos kivitelben. Bronz, ezüst (szatén) és réz színben készülnek a szerelvények Olaszországban és az ajtóval együtt kompletten kerülnek beszerelésre. Sajnos az építkezésnél ezek az elemek gyakran összekarcolódnak, a felét ellopják a munkások, vagy éppen hiányosak a külső- vagy belső irányból.

Tovább olvasom