Zárszerkezet, zárbetét forgalmazás, webáruház

Több mint 10 éve foglalkozunk különböző zárak értékesítésével, szükség esetén ezek szervizelésével, de manapság már egyre nagyobb igény mutatkozik a webes vásárlásra is. Ez valószínűleg az emberek kényelmessége, időhiánya miatt van. Mi is alkalmazkodunk a piachoz, igazodunk az igényekhez. Ezért is hoztuk létre és folyamatosan töltjük fel a webáruházunkat, ahol kényelmesen vásárolhat bármikor otthonról, gyors házhozszállítással.

Tovább olvasom

Ajtókilincs kínai ajtóra

Magyarországon az általános statisztikát nézve, tíz lakásnál nyolc esetében kínai ajtó (HiSec, Secdoors, TerraSec) van beszerelve. Ezen számok az ajtó olcsó árát tükrözik. A három márka közül talán a HiSecre lehet azt mondani, hogy minőséget képviseli a többivel szemben. Mindegyiknél gyakran kilincsproblémák lépnek fel, pláne, ha rossz ajtóbeépítés történt az ajtó megvétele után.

Tovább olvasom

Milyen a valóban jó zárbetét?

Egy jó zárbetét minden esetben rendelkezik MABISZ minősítéssel, így igazolva van, hogy a biztosító társaságok elfogadják, valamint tesztelve van, hogy valójában mit is tud. Minél magasabb a besorolás (1 – 6), annál magasabb a biztonsági fokozat és a minőség.

Tovább olvasom

Hogyan válasszuk ki a megfelelő biztonsági zárbetétet?

Zárbetét vásárláskor sok szempontot érdemes figyelembe venni. Az első és legfontosabb tényező, hogy mibe kerül be a zárbetét. Pl. bejárati ajtóba, biztonsági rácsba, szobaajtóba, kertkapuba, tároló vagy pinceajtóba, garázsajtóba, stb. Ezután jöhet az ennek megfelelő biztonsági fokozat kiválasztása. Az alábbi felsorolás alapján is történhet azonban a vásárlás.

Tovább olvasom

Biztonsági ajtó zárbetétek

Egy bejárati ajtó attól biztonságos, hogy a szerkezeti elemei acélból, tömör anyagból -nem pedig, mint a HiSec, Secdoors és TerraSec ajtóknál vékony lemezből- készülnek. Ez az alappillér. Az ezt követő biztonsági lépés a többpontos zárszerkezet, amely reteszeli az ajtótokot az ajtókerettel. A fő biztonságot pedig a jó, megbízható zárbetét alkotja, ezen nem szabad spórolni! Amit mi kínálunk: Mabisz 6-os minősítésű, prémium kategóriájú, 3 kulcsos, törés- és másolásvédett LOCXIS zárbetét, amely önmagában az összes mechanikai védelemmel el van látva, amelyekkel egy zárbetét büszkélkedhet. Bővebben a betétről itt olvashat.

Tovább olvasom

Védett kulcsos ajtózárbetétek

A védett kulcsos zárbetétek esetében a kulcsok vagy szabadalmi vagy jogi védelem alatt állnak egy adott időpontig. Ez annyit jelent, hogy amíg a védelem tart, semmilyen nyerskulcsgyártó (ismertebbek: JMA, Silca, Erebbi) nem jogosult a kulcsok gyártására, így a kulcsmásolás gyári kulcsokhoz kötött. A gyári kulcsok pedig ahhoz a kulcsmásolóhoz jutnak csak el, akinek a zárbetét forgalmazója a gyári nyerskulcsot továbbadja. Ezáltal vannak a kulcsok kontroll alatt.

Tovább olvasom

CR ajtózár értékesítés, forgalmazás

Cégünknél a tollas kulcsos CR tollas kulcsos zár is megtalálható raktáron. Idestova 15 éve foglalkozunk olasz biztonsági trezorzárak kereskedelmével. Ezekből bizonyos típusokat tartunk csak, nem minden CR zárat forgalmazunk. Cikkszám alapján nem teljesítünk, mindig egy fotót kérünk a meglévő kulcsról, zárról – az ajtó éléből fotózva, nekünk ennyi elég a beazonosításhoz.

Tovább olvasom

Zárak fajtái

Manapság rengeteg fajta zár létezik, melyek közül mindegyiknek megvan (vagy megvolt régen) a maga funkciója. Ebben a cikkben igyekeztük a legfontosabbakat összegyűjteni. Ajtózárak fajtái Az első és talán legfontosabb csoport, amiről beszélni szeretnénk, azok az ajtózárak. A feladatuk teljesen egyértelmű: megvédeni a lakásunkat a rossz szándékú behatolóktól. A feladat fontossága miatt pedig az idők során […]

Tovább olvasom

Tollas kulcs

Tollas kulcsot már valószínűleg mindenki látott, a régi zárak esetében nagyon elterjedt volt. Még ma is lehet gyakran találkozni velük kertkapuk, régi szekrények esetében. De pontosan mit is nevezünk tollas kulcsnak és mennyire biztonságosak a zárak amiket ezzel lehet nyitni? Mi az a tollas kulcs? Tollas kulcsnak nevezzük az olyan kulcsokat, amelyeknek a végén különböző […]

Tovább olvasom