HiSec ajtó kilincs és zár

Magyarországon, de főként Budapesten, talán a kínai ajtók száma a legnagyobb, ez az egyik legelterjedtebb bejárati ajtóváltozat. Ez azt jelenti, hogy a népszerűsége igencsak magas, csak éppen azt nem tudják a vásárlók, hogy ez az ajtó jó zárbetét nélkül egyáltalán nem védi a lakást! Márpedig jó zárbetét, az nincs benne…

Tovább olvasom

Biztonságos zár

Milyen a biztonságos zár? Nálunk a MABISZ által bevizsgált zárak széles méretválasztékban, jelentős raktárkészletről azonnal elérhetők. A zárszerkezet vagy zárbetét kiválasztásakor több szempontot kell figyelembe venni, ilyen pl. a bejárati ajtó minősége, a védeni kívánt érték nagysága, de a legfontosabb a család, a magánszféra védelme.

Tovább olvasom

Acél biztonsági ajtó kilincs

A legtöbbet eladott ajtók egyike a kínai importból származó HiSec ajtó, Secdoors ajtó, vagy még az ezeknél is silányabb minőségű, barkácsáruházakban kapható különböző acélajtó. Ezekkel kapcsolatban a legtöbb gond vagy a kilincs rugótörése, vagy magának a kilincs fogantyújának a külső vagy belső oldali letörése, repedése miatt lép fel.

Tovább olvasom

Törött, világító HiSec ajtó kilincs cseréje

A HiSec ajtó népszerűségét Magyarországon az ára határozza meg. Ám az ár alapján meghozott döntést, a későbbiekben az ügyfelek általában kétszer is megbánják, hiszen a 100 ezer forintért beszerelt ajtó egy féléven belül megmutatja az igazi mivoltát, hogy mit is tud valójában, mennyit is ér igazából.

Tovább olvasom

Cilinderzárbetét működése

Ebben az írásunkban, az általunk forgalmazott RB izraeli zárbetét család hengerzárbetétjének működéséről írunk. Mi csak ezeket a magas színvonalú és kiváló biztonságot nyújtó zárbetéteket forgalmazzuk. Az RB családon belül a LOCXIS, Dynamic és Keylocx zárbetét típusokkal találkozhatunk.

Tovább olvasom

HiSec kilincs

A HiSec acélajtó kilincs megvásárolható tőlünk raktárról, extra erősített változatban, komplett egységben, külső-belső takarólemezzel, műanyag alátét lapokkal, csavarokkal, kilincstengellyel, jobbos- és balos kivitelben. Akár helyszíni átvétellel vagy másnapi, postai úton történő házhozszállítással vehető át a kilincs-szett. A HiSec ajtókilincs csak párban vásárolható meg. Külön rugót, csak kilincset nem értékesítünk, az egészet kompletten, egységben kell kicserélni.

Tovább olvasom

Dierre ajtózárak, kulcsok Budapest

Budapesten a Dierre ajtók használata főként nagyobb építkezéseken, társasházakban terjedt el. Általában tollas kulcsos vagy cilinder kulcsos kivitelben, amelyek időközönként meghibásodnak, vagy tulajdonosváltáskor kulcs cserére szorulnak. Néha a kiegészítő tartozékok, mint pl. kilincs, gomb, címer, kulcs és zártakaró lemez is elkopik, eltörik, így cserére szorul.

Tovább olvasom

HiSec, Secdoors világítós kínai kilincs Budapest

Mind a HiSec, mind a Secdoors, de még a barkácsáruházas, világító kilincses, többpontos, kínai ajtók kilincsei is egyformák, megegyeznek. Legalábbis a legtöbb esetben ez elmondható. Mindegyikre igaz azonban, hogy egy gyenge, könnyen törő, silány minőségű lemezkilincsről van szó.

Tovább olvasom

Biztonsági záras ajtóba zárbetét

A biztonsági ajtó fogalma mást jelenthet az ebben nem szakértő, laikus emberek számára. A biztonsági zár lehet a zárbetét (cilinder, dugózár), ki minek nevezi, tehát ahova a kulcsot be kell helyezni függőlegesen vagy vízszintesen. Továbbá a másik, ami szintén a biztonsági zár elnevezéssel van illetve, lehet bevésőzár, rászegzőzár vagy másodzár. Ezen belül is tollas kulcsos, cilinderes kulcsos, egy- vagy többirányú kivitelű biztonsági zár.

Tovább olvasom