Biztonságos zár

Milyen a biztonságos zár? Nálunk a MABISZ által bevizsgált zárak széles méretválasztékban, jelentős raktárkészletről azonnal elérhetők. A zárszerkezet vagy zárbetét kiválasztásakor több szempontot kell figyelembe venni, ilyen pl. a bejárati ajtó minősége, a védeni kívánt érték nagysága, de a legfontosabb a család, a magánszféra védelme.

Persze mi sem javasoljuk a méregdrága zárbetétek alkalmazását egy egyszerű egypontos fa ajtóban, vagy egy rozoga kertkapuban. Ha nem biztos a döntésében a zárral kapcsolatban, kérdezzen meg egy szakembert, de lehetőleg olyat, aki a zárszerelés szakterületén dolgozik és van tapasztalata, nem pedig egy informatikusból lett kereskedőt. Nap mint nap szembetalálkozunk rossz döntésekkel, olyan rossz zárbetétekkel, amit az ügyfél megvásárolt, csak éppen a méret vagy a kiosztás nem stimmel.

A biztonságos zár legyen a kornak megfelelő védelemmel ellátva, ami a legalapvetőbb dolgokat tartalmazza, ilyen a fúrás-, törés-, finomnyitás és másolás elleni védelem. Illetve a származási hely ne Kína legyen! Persze sok mindent veszünk Kínából, pl. az iPhone-t is, de a kínai zárbetéteket messzemenőkig el kell kerülni!

Amit mi ajánlunk, az inkább valamilyen nagyobb európai vagy izraeli gyártótól származzon, ahol a színvonal alapkövetelmény. Ez olyankor igaz, ahol minőséget kell produkálni, pl. egy acélajtó esetében egy jó zárbetét. Azonban egy kínai HiSec lemezajtó zárszerkezetére vagy a kilincsére mi is csak olyat tudunk adni az ügyfélnek, ami eredetileg és méretileg benne volt az ajtóban, csak a minősége jobb és már az erősített kivitel. Ettől függetlenül, ugyanúgy garanciát vállalunk mindenre, amit tőlünk vásárolnak az ügyfeleink, csak éppen a kínai termékek nem azt a biztonsági szintet nyújtják, mint egy izraeli RB SKG zárbetét például.

Egy biztonsági zárcilinder többmillió kulcskombinációt tesz lehetővé, így nem kell attól tartani, hogy az adott kulcs ki tudja nyitni azt a zárat. amit mit épp megvásároltak. A magasabb szintű, nagyobb biztonságot adó zárbetétek már kódkártyával rendelkeznek. Csak a kártya jelenléte szükséges a kulcsmásoláshoz, a kulcs maga nem. A kulcsmásolat (ami szó szerint nem is másolat, hanem eredeti kulcs) a kártyán feltüntetett számokból és betűkből álló kódszám alapján készül.

A sok olcsó zár helyett érdemes inkább kevesebb, de jó minőségű biztonsági zárbetétet vásárolni! Soha nem a zárbetétek száma az elrettentő a betörők számára, hanem a jól megvédett ajtó, a csúcskategóriás, feltörhetetlen zárbetét.

Zárbetét kínálatunk kifejezetten magas, prémium biztonsági szintet képvisel, nálunk nincs fél megoldás, nincs olcsó zár! A szempont az ügyfél biztonsága és a megelégedettsége! A zárbetétek széles típus- és méretválasztéka nálunk megtalálható, másolásvédett, 3 és 5 kulcsos zárbetétek formájában, amelyeket egyedülállóként forgalmazunk az országban!

Ugrásszerűen megnő a betörések száma nyaraláskor, többnapos ünnepek alkalmával, illetve a rengeteg Facebook és közösségi oldalakon közzétett posztok miatt, mivel a betörők tudtára adják, ki, mikor, hol van/lesz, így szabad prédává válik a lakás. A posztolással nincs is gond, de ilyenkor olyan zárak alkalmazása szükséges, melyek megfelelően védik az ajtókat a behatolás ellen, mikor távol vagyunk az otthontól!

A biztonsági zárak alkalmazása elengedhetetlen! Mivel a betörések száma folyamatosan nő, ennek megelőzésére csakis olyan zárat szabad és kell vásárolni, ami a mindenkori biztonsági előírásoknak megfelel!

Zárbetétet soha ne hasraütésszerűen vásároljunk, hanem kérdezzük meg a forgalmazót, mit ajánl az adott helyre! Fontos a helyes méret kiválasztása is, hiszen a rossz méretválasztás problémát okozhat, nem megy bele a zárba, nem tudja az ügyfél rendesen használni, továbbá felhívás lehet a betörőnek „a keringőre”!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak