Biztonságos hevederzár bejárati ajtóra

Nálunk mindent megtalál egy helyen, ha a biztonságról van szó. Többek között hevederzárat is forgalmazunk, fehér színben, 800, 850, 900 mm méretekben, vízszintes kivitelben.

Egyféle hevederzárat forgalmazunk, melynek megvan a MABISZ minősítése, prémium kategóriás, minőségi zárbetéttel. Ami a legfontosabb, a mi hevederzárunkban lévő zárbetét fúrás-, finomnyitás-, törés-, savazás- és magkihúzás ellen van védve, tehát minden betörési kísérletnek ellenáll!

A hevederzár az egyik legköltséghatékonyabb módszer a biztonság növelésére. Nagyon rövid idő alatt fel lehet szerelni az ajtóra. Sokat eladtunk már különböző helyekre, különféle ajtókra. A hevederzárat tőlünk meg lehet vásárolni külön is, illetve szereléssel egybekötve szintén megrendelhető!

A hevederzár vásárlásakor szükséges nekünk a hevederzár színe, a mérete és az ajtó vastagsága, mert olyan hosszúságú hevederzárbetéttel rakjuk össze a hevederzárat.

A sztenderd méretű hevederzárakból raktárkészlettel rendelkezünk. Egyedi méretek esetében, egy-két munkanapon belül összerakjuk azokat és intézzük a szállítást. A hevederzárszerkezet ára RB felsőkategóriás zárbetéttel 47.000 Ft. Amennyiben szereléssel együtt szeretné, akkor 60.000 Ft-ért vállaljuk ezt Budapesten, kompletten.

Előzze meg a betörést, szereljen hevederzárat házilag, vagy kérje szakemberünk segítségét!

Mi ebben is tudunk segíteni, csak eben az esetben fényképet kérünk az ügyféltől az ajtóról belülről, hogy lássuk, a szerelés során milyen módszerrel kell készülnünk!

Az általunk forgalmazott hevederzárak és zárbetétek MABISZ minősítéssel vannak ellátva. Felszerelhetők műanyag-, fém-, fa-, garázs-, pince- és tárolóajtókra egyaránt!

06-30-265-5531

Barlock hevederzár, hevederzár, Barlock hevederzár forgalmazás, hevederzár forgalmazás
Barlock hevederzár, hevederzár, Barlock hevederzár forgalmazás, hevederzár forgalmazás