Biztonságos hevederzár bejárati ajtóra

Nálunk mindent megtalál egy helyen, ha a biztonságról van szó. Többek között hevederzárat is forgalmazunk, fehér és barna színben, 800, 850, 900 mm méretekben, vízszintes kivitelben.

Egyféle hevederzárat forgalmazunk, prémium kategóriás, magas Mabisz minősítésű, minőségi zárbetéttel. Ami a legfontosabb, hogy a mi hevederzárunkban lévő izraeli zárbetét fúrás-, finomnyitás-, törés-, savazás- és magkihúzás ellen van védve, tehát minden betörési kísérletnek ellenáll!

A hevederzár az egyik legköltséghatékonyabb módszer a biztonság növelésére. Nagyon rövid idő alatt fel lehet szerelni az ajtóra. Sokat eladtunk már különböző helyekre, különféle ajtókra. A hevederzárat tőlünk meg lehet vásárolni.

A hevederzár vásárlásakor szükséges megadni a hevederzár színét, a méretét és a hozzá tartozó 2 db tartozékot (pl. fali fogadó vagy U kengyel).

A sztenderd méretű hevederzárakból raktárkészlettel rendelkezünk. Egyedi méretek esetében, egy-két munkanapon belül összerakjuk azokat és intézzük a szállítást.

Előzze meg a betörést, szereljen hevederzárat a bejárati ajtóra!

Az általunk forgalmazott hevederzárak zárbetétjei MABISZ minősítéssel vannak ellátva. A hevederzár felszerelhető műanyag-, fém-, fa-, garázs-, pince- és tárolóajtókra egyaránt!

Barlock hevederzár, hevederzár, Barlock hevederzár forgalmazás, hevederzár forgalmazás
Barlock hevederzár, hevederzár, Barlock hevederzár forgalmazás, hevederzár forgalmazás