Biztonsági záras ajtóba zárbetét

A biztonsági ajtó fogalma mást jelenthet az ebben nem szakértő, laikus emberek számára. A biztonsági zár lehet a zárbetét (cilinder, dugózár), ki minek nevezi, tehát ahova a kulcsot be kell helyezni függőlegesen vagy vízszintesen. Továbbá a másik, ami szintén a biztonsági zár elnevezéssel van illetve, lehet bevésőzár, rászegzőzár vagy másodzár. Ezen belül is tollas kulcsos, cilinderes kulcsos, egy- vagy többirányú kivitelű biztonsági zár.

Mi szakemberként nem is várjuk el az ügyfelektől, hogy értsenek mindenhez. Ha azonban megoldható, kérünk egy fotót a könnyebb beazonosítás érdekében, hogy ne legyenek félreértések a postai kiszállítás után. Nekünk fontos az ügyfél, de csak úgy tudunk segíteni a választásban, az eladásban, ha kellő információval vagyunk mi is ellátva, mert az alapján, hogy „szeretnénk egy biztonsági ajtóba való zárat vásárolni”, nem fogunk tudni segíteni.

A mai rohanó világban mindenkinek van már okostelefonja, Viber, WhatsApp applikációja, így nem okozhat problémát a szóban forgó ajtózárbetétről, zárszerkezetről, kulcsról fényképet küldeni, ami megkönnyíti a mi munkánkat és rugalmasabbá teszi a szolgáltatást.

Ha nem tudjuk biztosan a méreteket, akkor csak úgy küldjük el az ügyfélnek a csomagot, ha vállalja a felelősséget a csomag visszaküldésére és újrapostázására, ha nem lenne jó a méret vagy a zárnak a kivitele.

Gerda, TerraSec ajtóba zárbetétek

A biztonsági záras ajtó magába foglalja a hazánkban összes forgalomban lévő fa-, fém, műanyag- és lemez bejárati ajtókat, amelyekre jellemző a többpontos záródás és a cilinderes- vagy tollas kulcsos meghajtás. Különböző márkanevekkel van a bejárati ajtók többsége ellátva, amely vonatkozhat magára az ajtóra, pl. HiSec, Secdoors,Turul, Gerda ajtó, de akár a bevésőzár vagy zárbetét márkanevét is használhatják az ajtó esetében, pl. Viro, Cerutti, Mottura, Sab, stb. záras ajtók.

A biztonsági záras ajtók tehát bonyolult kivitelűek, még az egyszerűbbek esetében is. Cégünk különböző termékeket, zárakat, zártesteket, szerkezeteket és zárbetéteket tart raktáron, különböző gyártóktól. A legtöbb biztonsági ajtózárat közvetlenül a gyártótól vásároljuk, ezért tudunk jó árat biztosítani mind magánszemélyeknek, cégeknek és zárszerviz vállalkozásoknak egyaránt.

A vásárlás menete nálunk a következő. Az ügyfél felveszi velünk a kapcsolatot. Mi a telefonos kommunikációt részesítjük előnyben, mert jobban ki tudjuk faggatni az ügyfelet, hogy mire is van szüksége, milyen bejárati ajtózárja van, mi az, ami elromlott benne, illetve hogy milyen méretű, osztású biztonsági zárra van szüksége. Nálunk a záraknak különböző árai vannak, de csakis jó minőségű, olasz és izraeli ajtózárakat, többpontos zárszerkezeteket tartunk raktáron. Silány termékeket nem forgalmazunk, csak minőségi zárakat, amelyek el vannak látva vagy a gyártó által bevizsgált minősítéssel (TÜV) vagy a hazai MABISZ tanúsítvánnyal vannak ellátva.

Vidékre történő kiszállításkor az ügyfélnek feladjuk a csomagot és másnap már át is veheti. Vagy futárcéggel vagy a posta által szoktuk elintézni a szállítmányozást.

A csomagolásra mi figyelünk, azaz gondosan becsomagoljuk a rendelt terméket, hogy semmi nem történjen vele, ne is karcolódjon, ne sérüljön.

Ha a rendelés során esetleg félreértés történne a mi hibánkból, akkor annak a költségét mi fizetjük, de ha az ügyfél tévedett, akkor a visszaküldés és a zár újbóli kiküldésének az extra költségét az ügyfél fizeti. A vásárlásról minden esetben számlát állítunk ki.

Áraink megtalálhatók a weboldalunkon. Erre az összegre csak a szállítási díj tevődik rá.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak