Biztonsági hevederzár bejárati ajtóra

Zárkereskedésünkben a biztonsági zárak mellett hevederzár forgalmazásával is foglalkozunk, fehér és barna színben, 4 cm-es ajtóvastagságtól 7 cm-ig bezárólag. Ennél vastagabb bejárati ajtóra nem tudunk hevederzárat biztosítani, ezek már extrém méretnek számítanak, és olyan ritkán van rá kereslet, hogy nem éri meg vele foglalkozni.

Az elmúlt években több száz hevederzárat adtunk el pest megyei és vidéki ügyfeleinknek egyaránt. A hevederzár felszerelése nem egy bonyolult dolog, igazából szerszámozottságot és figyelmet igényel. A szerkezet nagyon biztonságos, de viszonylag egyszerű a kialakítása, tehát nem szükséges agysebészi végzettség az ajtóra történő felszereléséhez és tüskéinek a falba történő befúrásához.

Vízszintes, fehér színű hevederzár szerkezetet tud tőlünk vásárolni 800, 850, 900 cm-es méretekben. A mi hevederzárunk és a benne lévő zárbetét MABISZ minősítéssel rendelkezik, külön vannak engedélyeztetve. Vagy az 5 kulcsos, másolásvédett Keylocx zárbetéttel szereljük össze, vagy a 3 kulcsos, szintén másolásvédett, interaktív csapos, Izraelben készült, magas biztonsági szintű zárbetétekkel.

Másfajta zárbetétet nem teszünk bele, erre vagyunk ráállva, ezt tartjuk raktáron. A hevederzár szerkezet megrendelésénél szükségünk van az ajtó vastagságára és a hevederzár szerkezet hosszára, ami az ajtólapra lesz belülről felszerelve. A hevederzár komplett ára bruttó 47.000 Ft. Postai kiszállítás esetén, a 13 óráig leadott rendelés, következő munkanapi kiszállítással, kb. 3000-4000 Ft pluszköltség tevődik rá.

Hevederzár vásárlás dunakeszi átvétellel

A hevederzár tartozékai: maga a zárszerkezet a beleszerelt fogaskerekes izraeli zárbetéttel, a kulcsokkal és a másolásvédő kártya, továbbá két darab fali tartozék/konzol és a ráhúzó karika a zárcsőrre kívülről. Csavarokat, tiplit, dűbelt, fúrógépet, körkivágót, kéziszerszámokat nem áll módunkban a szereléshez biztosítani, arról mindenkinek saját magának kell gondoskodnia.

Nálunk általában különböző zárcsőr hosszúságú és különböző méretű hevederzár van raktáron, de elvétve azért szokott hiány lenni, mikor nagyobb a megrendelés. Akkor is igyekszünk 2-3 munkanapon belül a vásárlók igényét kielégíteni, ha hozzánk fordul, ha tőlünk vásárol.

A hevederzár szerkezet semmilyen karbantartást nem igényel, nem kell kenni, olajozni, zsírozni sem a zárszerkezetet, sem a zárbetétet! Egyre viszont nagyon kell ügyelni, hogy az izraeli zárbetétbe kívülről por, kosz ne menjen bele, mert arra érzékeny! A hevederzár felszerelése után a falba vagy kengyelbe csúszó rudak lazán mozogjanak, legyen holtjátékuk mindkét oldalon, mert a szoruló hevederzár szerkezet megerőlteti a zárbetéten lévő fogaskereket, ami rövid időn belül a zárbetétet tönkreteszi!

A hevederzárbetéthez tartozó plasztik másolásvédő kártyára nagyon kell vigyázni, mert ennek elvesztése esetén nem fog tudni kulcsot csináltatni, hiszen a kártya erre van kitalálva, az ügyfelet védi a jogtalan kulcsmásolástól!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak