Biztonsági ajtó zárbetétek

Nagyon masszív biztonsági ajtót készít cégünk, amely kiváló, háromirányú zárszerkezettel van ellátva.

Ez a zárszerkezet lehet tollas kulccsal működtetett, illetve cilinderbetétes, amely egy kényelmi funkció, két előnnyel. Az egyik, hogy nem kell hosszú kulcsot magunkkal cipelni, a másik, hogy kulcselhagyás, vagy költözés esetén, nem kell a komplett trezorzár szerkezetet kicserélni, hanem csak a zárbetétet.

Beszéljünk a zárbetétről!

Az alapáras ajtó trezorzár szerkezete egy európai szabvány, középkategóriás zárbetéttel van ellátva. Ez a zárbetét ellátja a feladatát, ám csak fúrásvédelemmel van ellátva.

Van, azonban cégünknek, olyan prémium kategóriás zárbetétje is, amely önmagában az összes mechanikai védelemmel el van látva, amelyekkel egy zárbetét büszkélkedhet. Ilyen például a középkategóriát meghaladó törésvédelem, a finomnyitás elleni védelem, illetve a kulcsmásolás elleni védelem. Az RB LOCXIS izraeli zárbetét, egy egyedi profilú, prémium kategóriás, csúcstermék.

Törésvédelem

A törésvédelemnek igazából akkor van jelentősége, ha a zárbetétet körülvevő törésvédő pajzsot lefeszegették, vagy megrongálták. Amennyiben ez megtörténik és a zárbetét hozzáférhetővé válik, akkor a törésvédelemmel nem rendelkező zárbetétet zártöréssel, vagy magkihúzással el lehet törni, miáltal az ajtózár szerkezet visszanyithatóvá válik.

Az RB zárbetét törésvédelemmel el van látva, így, ha még a pajzsot le is feszegetik az ajtóról, a zárbetét nem törhető el, így a biztonsági ajtózár nem nyitható vissza.

Finomnyitás elleni védelem

A finomnyitás egy nyitási technika, amelyet speciális szerszámmal végeznek. Egy ún. zárfésű segítségével a zárbetét csapjait lenyomogatják, miáltal azt az eljárást szimulálják, mintha a saját kulcsa nyomná le azokat. Így a zárbetét kinyitja a zárszerkezetet. Ezt a technikát nevezzük manipulációs zárnyitásnak.

Az RB zárbetét csaprendszere interaktív, ami azt jelenti, hogy a külső csapsor belsejében még egy extra, belső csapsor is be van helyezve. Ez az ún. csap a csapban csaprendszer. Ha egy csapot lenyomnak a zárfésűvel, akkor a belső csap aktiválódik, így ezt is le kellene nyomni, ám egyszerre a kettőt nem lehet. Nos, ezek a rozsdamentes csapok két sorban helyezkednek el a betétben, egy sorban 5 darab, azaz összesen 10 darab. Továbbá, ha ez még nem elég, a kulcsfejben is található egy különálló, mozgó alkatrész, amely további csapot aktivál. Magyarul ez azt jelenti, hogy nem egy, hanem legalább kettő zárfésű kellene a kifésüléséhez, illetve 4 kéz, ami mozgatja azokat. Ebből ugye egyik sem kivitelezhető.

Nagyon fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet, hogy csak az interaktív csaprendszerrel ellátott betétek nem kifésülhetők, miáltal az ügyfelek gyakran át vannak verve a forgalmazó által, aki feltünteti a zárbetét dobozán, hogy „finomnyitás ellen védett”. Ez nem igaz! A nem külső és belső, azaz nem interaktív csaprendszerrel ellátott zárbetétek kifésülhetők. Magyarországon jelenleg csak kétfajta zárbetét létezik, amelyek interaktív csapokkal vannak ellátva, amelyből az egyik az RB LOCXIS!

MIT IS KAP A PÉNZÉÉRT? MINDENT!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Páncélszekrény zárszerkezet

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Acélajtó, acélkeret

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Igazi faborítás

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Óriási színválaszték

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Rövid határidő

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Régi ajtó elszállítás

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Hő- és hangszigetelés

06-30-408-8914

Kártyavédelem

A kártyavédelem az ügyfél biztonságát hivatott szolgálni. Az RB kulcsok 2030-ig szabadalmi védelemmel vannak ellátva.

Az RB kulcsokat csak a kódkártya ellenében másolják le, Budapesten, egyetlen helyen, a Kulcskirályban! Sehol máshol! Hogy miért? Mert az RB betétekhez tartozó nyerskulcs nincs forgalomban, azokat még a nyerskulcs-gyártó nagyvállalatok sem gyárthatják!

Így a kulcsmásoláshoz szükséges nyerskulcshoz, csak a gyártó RB által gyártott kulcsokat lehet használni. Ez pedig kizárólag cégünkön, mint kizárólagos forgalmazón, keresztül érhető el, mi pedig csak partnerünknek, a Kulcskirálynak biztosítunk nyerskulcsokat. Ezt a műveletet szigorú szerződések szabályozzák.

Az RB kulcsok esetében nyugodt lehet, ha bárkinek is ad kulcsot, ő nem fogja tudni az Ön háta mögött lemásolni azt! Kizárólag az eredeti RB kulcs és a kódkártya másoláskor történő átadása ellenében készítenek kulcsmásolatot!

Az RB zárbetét belülről egy tekerőgombbal is ellátható, így nem kell kulccsal zárni az ajtót, hanem elég a belső tekerőgombot elfordítani a teljes biztonság érdekében! A zárbetétben vészfunkció is kialakítható, így ha belülről zárva van, és esetleg a kulcs benne marad, akkor is kinyitható kívülről.

Amennyiben a biztonsági ajtót RB, prémium kategóriás, Izraelben gyártott, profi zárbetéttel szeretné megrendelni, úgy hívja ügyfélszolgálatunkat a részletek pontosítása végett!

Ügyfélszolgálatunk hívható: hétfőtől péntekig, 8 - 20-ig!Telefonszám: 06-30-408-8914