Azonos kulcs összeállítás

Minden zárat ugyanaz a kulcs nyit. Ezt nálunk egyszerűen és olcsón meg tudja rendelni. Az általunk forgalmazott izraeli zárbetétek mindegyike összekódolható, csak azonos típusnak kell lennie a cilindereknek.

Az RB LOCXIS zárbetétet bármilyen méretben el tudjuk készíteni azonos kulcsokkal. Ha szükséges, megoldható hozzá a lakat is!

Mostanában már nagyon sokféle méretű zárbetét van, attól függően, milyen vastag az ajtó, vagy milyen profillal készült. Egy komolyabb biztonsági ajtóban vagy tűzgátló ajtóban lehet akár 100 mm hosszúságú hengerzár is, vagy akár még ennél hosszabb is. Egyforma kulccsal működő zárbetétek rendelése esetén, a zárbetétek pontos méretére, illetve a zár darabszámára van szükségünk. Ha ezeket tudjuk, adunk egy pontos árat és megadjuk a szállítási határidőt. Meg kell határozni azt is, mekkora biztonsági szintre van szükség. Ha kiemelten fontos védelmi szintet kell ellátni, mert a biztosító előírja, akkor csak az RB LOCXIS zárbetétek jöhetnek számításba. De egy családi ház védelmét sem szabad félvállról venni.

Tíz darab alatti zárbetét összekódolását egy nap alatt vállaljuk! Fontos tudni, hogy az azonos kulccsal működő zárakhoz csak egy darab biztonsági kártyát adunk, és a minimum 3 darab kulcson felül annyit adunk, amennyire a vevőnek szüksége van.

A zárbetét kódolásának a menete: 
Az első hengerzár kulcsait használjuk, ezt találomra választjuk ki. A következő zárat a saját kulcsainak segítségével szétszedjük, és a benne lévő pici csapok kicserélésével összehangoljuk a betétet az első kulccsal. A hengerbe a megfelelő alkatrészek cseréjével történik meg a programozás. Amikor ez készen van, a saját kulcsával összerakjuk. Csak gyári RB alkatrészeket használunk, minden ilyen eszköz és a programozáshoz szükséges tudás a gyár által van biztosítva számunkra. Csak így tudjuk garantálni, hogy az általunk összeszerelt hengerzárak minősége ugyanolyan jó, mint amit a gyár szerel össze.

Természetesen bármennyi kulcsot tudunk a rendszerhez utólag készíteni. Ez nem akadály!

Az RB Keylocx egy olyan megoldás a zárbetétek között, ahol a maximális kulcsmásolás védelem mellett egy nagyon kedvező árat is tudunk biztosítani. Könnyedén szerelhető a Keylocx zárbetét fő- és vezérkulcsos zárrendszerekbe.

Itt is minden támogatást megkapunk a gyártól, ami a zárrendszerek elkészítését illeti. Folyamatos képzésekkel biztosítják, hogy hatékonyan és maximális biztonsággal készítsük el a zárakat.

Gyakori kérdések:
Ha 5 db azonosan működő hengerzárat vásárolok, akkor 15 db kulcs jár hozzá?

-NEM! Alapból egy zárbetéthez 3 vagy 5 db kulcs tartozik. Amikor a második zárbetétet az első zárhoz programozzuk, akkor annak a kulcsai nem fognak működni. Csak az első zárbetét kulcsai működtetik az összes ráprogramozott hengerzárat.  A maradék kulcsokat mi egy idő után visszaadjuk a gyártónak, azok kereskedelmi forgalomba nem kerülnek. A megrendelő részére nem adjuk át!

Szeretnék egy egyszerűbb zárat a kapuba, viszont a bejárati ajtóba egy biztonságosabbat, de a kettőt ugyanaz a kulcs működtesse. Ez megoldható?

– Nem! Minden zárbetétnek ugyanolyan típusnak és profilnak kell lennie! Egy RB Keylocx zárbetétet nem lehet egy RB LOCXIS típussal összekódolni.

zarszerviz365@gmail.com