Azonos kulccsal működő zárbetétek

Azonos nyitású kulcsos zárrendszer alatt azt értjük, melyben a zárbetéteket, lakatokat, postaládazárakat, stb. egyazon kulcs működtet, azaz nyit és zár.

Megpróbálunk mindenkinek megfelelő alternatívákkal szolgálni, magas-, közép- és alacsony kategóriában egyaránt, mert az azonos zárlat használata praktikus, kényelmes mindenki számára. Nap mint nap találkozunk a kulcsmásolás során az üzletben az elénk letett óriási kulcscsomókkal, némely kulcskarikán akár 10-12 db különféle kulccsal, mely nem kényelmes sem a nadrágzsebben, sem egy női táskában.

Az ügyfél összeállítja a kívánt zárlatot, mi az Elzett zárszaküzletben elkészítjük azt a kívánt zárbetétből. Azonos zárlat készítést kérhet tőlünk emailben az alábbi email címen, mi rövid időn belül elkészítjük az árajánlatot, majd a kivitelezést is.

info@biztonsagtechnika.hu

Fontos tudni az azonos kulcs/zár megrendeléskekor: az azonos zárlat készítése úgy történik, hogy a kiválasztott típusú és méretű zárbetéteket (ami lehet sima vagy akár fogaskerekes zárbetét vagy lakat) szétszedjük és egy adott kulcskészlethez rakjuk őket össze. Mivel az azonos zárak nincsenek raktáron, külön el kell készíteni őket, ezért egyedi szabályok alapján végezzük el azokat. Így előre kell fizetni minden ilyen megrendelés esetében, mert így másnak már nem tudjuk eladni.

Az azonos zárlatú zárakat nem csak családi házaknál érdemes használni, akár egy kétzáras HiSec ajtó esetén is el tudjuk készíteni, vagy munkahelyeknél, cégeknél, irodai ajtók esetében is.

Az azonos zárrendszerben lévő dolgok meghatározása

  • a zárrendszer alapját szolgáló ajtózárbetét típusa
  • a zárbetétek darabszáma
  • a zárbetétek méretei és osztása
  • a zárbetét változata, pl. hevederzár, rim betét
  • a lakat mérete, darabszáma
  • a kulcsok nyitási sorrendje és a kulcs darabszáma
Azonos kulccsal működő zárbetétek
Azonos kulccsal működő zárbetétek

Hol lehet igény azonos kulcsműködtetésű zárakra?

Külföldön már régóta divat az egykulcsos nyitás, hozzá vannak szokva, hogy pl. egy családi ház esetében egy kulccsal mennek be a kapun, a bejárati ajtón, a garázson, a tároló ajtón, stb. Szinte bármit el tudunk mi is készíteni azonos rendszerben, olyan termékekből, zárakból, amit az üzletben raktárkészleten tartunk.

Azonos nyitássá tudjuk alakítani a lakatot a zárbetéttel, a postaládazárral vagy egy elektromos kapcsolóval. Az egykulcsos zárak előnye a kényelem, hogy nincs nagy kulcs-csomó, nem kell keresgetni a kulcsot, hogy melyik zárba, mit tegyünk.

Egykulcsos zárrendszer családi házaknál

Egy családi ház esetében több ajtóról is szó lehet. Azonos zárlatú, ún. egykulcsos zárrendszerek, családi házak részére kiváló megoldást nyújtanak. Nyissa otthonának zárjait egy kulccsal, mert ebben az esetben minden egyes zárbetét ugyanazzal a zárlattal rendelkezik! Zárszaküzletünkben egyforma kódolást, kulcsnyitást végzünk, mert azonosítjuk a csapokat a zárhengerben.

Azonos zárlatú rendszer Budapesten, rövid határidővel

III. kerületi zárszaküzletünkben rövid határidővel vállaljuk azonos zárlatú zárbetétek, lakatok, tárolóajtók, postaláda zárak, rim betétek készítését, egységesítését, különböző típusú zárbetétekből, garanciával.

Elzett Zárszaküzlet

1035 Budapest, Kerék u. 4.

06 1 250 1471

info@biztonsagtechnika.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfőtől csütörtökig 8:30-17:00
Pénteken 8:30-16:00

Azonos kulccsal működő zárbetétek
Azonos kulccsal működő zárbetétek