Akciós, új, betörésbiztos zárbetét

Igen, jól olvassák, ezek a szavak nemcsak reklámfogásnak számítanak, hanem az RB Keylocx új profilú zárbetétre vonatkozik, melyet bárki megvásárolhat tőlünk, most akciósan. Akár egy darabot vagy többet is lehet vásárolni belőle egyszerre bárkinek. Egy ajtózárbetéten sohasem szabad spórolni, hiszen az működteti a zárszerkezet működését a napi használat során. Fontos a minőség, a megbízhatóság és persze az ár, de mégiscsak egy dologra kell figyelni, összpontosítani, hogy maga a zárbetét olyan védelmi funkciókkal rendelkezzen, amelyek visszatartják a betörőt és megakadályozzák a betörést.

Ezek a zárbetétek az abszolút megfizethető kategóriát képezik, nagy méretszortiment van belőlük raktáron az alapmérettől kezdve, a legvastagabb ajtókba való méretig bezárólag.

A Keylocx zárbetét felépítése, kivitele

A Keylocx zárbetét, mint a többi zár is Európában, rézből készül és különböző alkatrészekből, tartozékokból van összerakva. Fő alkotóelemei a következők: zárbetét-test, amelybe két oldalról zárhengerek csúsznak bele. Ezekben a hengerekben méretezett zárcsapok mozognak, a zárházban pedig ellencsapok, zárrugók végzik az alátámasztást, rugóztatást.

Az új Keylocx zárbetét fúrás-, finomnyitás-, törés-, savazás-, rongálás-, magkihúzás- és másolás ellen van védve, interaktív csaprendszerű. A kulcsban mozgó alkatrész található. A zárbetétben a 6. csap a dupla, mozgó alkatrész, amely a kulcs teljes benyomásakor csusszan a helyére, így tud a kulcs elfordulni a zárhengerben.

A zárbetét megvásárlásakor érdemes körbejárni a témát, hogy milyen ajtóba lesz, esetleg kell-e rá valamilyen fogaskerék, tekerőgomb, vészfunkció, vagy netán egy kertesház esetében azonos zárlatra van-e szükség a kényelmi funkció érdekében.

Mabisz 5-ös minősítésű Keylocx zár kulcsa

Az új profilú RB Keylocx zárbetétünk 2019 év elején került forgalomba hazánkban, melynek cégünk a közvetlen forgalmazója. Az első dolgunk az volt, hogy Mabisz minősítést szerezzünk a zárbetétre, tehát bevizsgáltattuk és 5-ös osztályú besorolást kapott, ami egy magas szint a hazai piacon jelenlévő vetélytársak termékeivel szemben.

Egyébként nem lenne szükség a Mabisz minősítésre, mivel Izraelben a gyártó az európai, mind a közép- és dél-amerikai, ázsiai és afrikai piacra történő forgalmazói minősítéseket mind elvégeztette. Mi azonban úgy gondoltuk, hogy Magyarországon is bevizsgáltatjuk, miáltal a magyar embereknek is nagyobb bizalma lesz a termékben, hiszen a hazai biztosítótársaságok is alátámasztották a zárbetét megfelelő védelmét és magas minőségét.

Az RB Keylocx zárbetéthez tartozó kulcsokról is ejtenénk pár szót, hogy hogyan néz ki, mit tud, hol és milyen ajtóknál, zárszerkezeteknél lehet felhasználni. Az új Keylocx zárbetéthez 5 db gyári kulcs tartozik. A kulcsszár vékony, keskeny, nincs válla, így bármilyen zárba, ajtóba, hevederzárba, HiSec és Secdoors ajtóba kiválóan alkalmas. A kulcsban egy interaktív csap van integrálva, ez az ún. mozgó alkatrész és a kulcszáron végigfutó vágott profillal együtt van a kulcs szabadalmi védelemmel ellátva, 2030-ig. Ez azt jelenti, hogy a kulcsot csak az adott helyen, a zárbetéthez tartozó kódkártyával lehet sokszorosítani, másoltatni, kártya hiányában azonban nincs kulcsmásolás! Ebben az esetben egy új zárbetét beszerelése az egyetlen megoldás.

A kulcs-száron megtalálható a profilszám gravírozott formában, így vannak megkülönböztetve a különböző országok profiljai a keveredés ellen. A lapos kulcsszáron az interaktív csap előtt és mögött találhatók a zárbetétben lévő csapok ellenfuratai, 1-től 6-ig beszámozva, különböző mélységekben fúrva. Ezeknek óriási a variációs száma, így egyforma kulcsok még véletlenül sem fordulnak elő. A kulcs feje, markolata kényelmes, kék műanyag bevonattal van ellátva, kerek formájú. Egyik oldalon a gyár logója, a másik oldalon a „patented” felirat található.

Akciósan tudjuk kínálni Önnek vadonatúj termékünket, mely egy 100 százalékosan betörésbiztos ajtózárbetét, ami kimagaslóan védi a lakást a betörés ellen!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak