Akciós, beépített rugós, rézszínű kilincs

Elérhetővé vált a beépített rugóval ellátott ajtókilincs réz színben, akciós, nagyon kedvező áron!

A kilincs jobbos és balos ajtókra egyaránt felszerelhető. Főként olasz, tollas kulcsos zárszerkezetek régi, nehéz rézkilincseinek a kiváltására ajánljuk!

A csomag tartalma

A csomag tartalma a kilincs külső és belső része, a hozzátartozó csavarok, menetes rozetta és a kilincstengely.

Felszerelése néhány kéziszerszámot igényel, mint pl. csavarhúzó, fogó. Házilag könnyedén felszerelhető, egy kis odafigyeléssel, maximum fél óra alatt.

A kilincs szett ár, átvételi lehetőség

A kilincspárat 5.900 Ft-os fogyasztói áron tudjuk mindenki számára biztosítani, akár egy darab vásárlása esetén is.

Az átvételre személyesen is van lehetőség, hétköznapokon Dunakeszin, reggel 8 és este 20 óra között, előre egyeztetett címen és időpontban. Illetve webáruházunkon keresztül is vásárolhat tőlünk, következő munkanapi házhozszállítással, ide kattintva.

A kilinccsel kapcsolatos kérdések telefonon, e-mailben

Amennyiben kérdéssel fordulna hozzánk a felszereléssel vagy a vásárlással kapcsolatban, akkor hétfőtől pénteking hívhatja a mobilszámunkat: 06-30-265-5531

Vagy pedig e-mailt is küldhet nekünk a zarszerviz365@gmail.com címünkre.

Fontos tudnivalók a kilincsről

A kilincs megbízható, hosszú működése biztosított rendeltetésszerű használat mellett. Arra kell figyelni, hogy az ajtó mindig könnyedén záródjon. Záráskor/nyitáskor ne kelljen a kilincset emelgetni, rángatni, mert akkor a fogantyú erőkarként funkcionál, így könnyedén letörhet!

A legfontosabb, hogy a kilincs tisztításakor semmilyen vegyszeres kezelést nem szabad alkalmazni, mivel a rézbevonatot feloldja a vegyszer, és a lakkozott felület csúnya lesz. Nedves, vizes törlőruhával lehet tisztítani, majd ezután szárazra törölni.

Akciós, beépített rugós, rézszínű kilincs
Akciós, beépített rugós, rézszínű kilincs
Akciós, beépített rugós, rézszínű kilincs
Akciós, beépített rugós, rézszínű kilincs