Ajtókilincs kínai ajtóra

Magyarországon az általános statisztikát nézve, tíz lakásnál nyolc esetében kínai ajtó (HiSec, Secdoors, TerraSec) van beszerelve. Ezen számok az ajtó olcsó árát tükrözik. A három márka közül talán a HiSecre lehet azt mondani, hogy minőséget képviseli a többivel szemben. Mindegyiknél gyakran kilincsproblémák lépnek fel, pláne, ha rossz ajtóbeépítés történt az ajtó megvétele után.

Amikor a kilincs letörik, felmerül a kérdés, honnan tudok szerezni ilyen garnitúrát, melyik a jó, a gyári, nem az utángyártott, gyenge kivitel, nehogy még egyszer letörjön. Ha jó minőséget akar, akkor forduljon hozzánk! Mi csak ez eredetit, a minőségi változatot tartjuk, jobbos és balos kivitelben raktárkészleten.

Sajnos a gagyiság eluralkodott már a kínai kilincsek forgalmazása kapcsán is, hiszen boldog-boldogtalan árul már kilincset a haszonszerzés miatt, csak az a baj, hogy nem azt árulja, amit a fotóval illusztrál! A laikus ügyfél meg megveszi, az olcsósága miatt már nem küldi vissza, hátha jó lesz egy darabig.

A kínai világító kilincsből egyszer kell megvenni a jót! Mi ezt a változatot 14.700 forintos áron prezentáljuk, és még nem hoztak vissza egyet sem, törés vagy rugótörés miatt. Amennyiben számlával tudják igazolni, hogy tőlünk vásárolták, és mégis valamiért letörne egy éven belül, mi kicseréljük önnek!

Mitől világít és mire jó a led a kilincsben?

A kínai mérnökök okosan kitalálták, ha egy sötét lépcsőházban nem találjuk a kulccsal a zárat, akkor csak egy gombot kell megnyomni, és a külső kilincses részben felvillan a zárat megvilágító kék led. Ez egy nagyon praktikus megoldás. Mind a led, a nyomógomb és az elemek a kilincs markolatába, fogantyújába van beleépítve. Elem-cserekor a külső kilincs markolatát kell nagyon óvatosan szétszedni, nehogy a vékony vezetékek elszakadjanak!

Mennyibe kerül a világító ledes kilincs?

Sokan sokfajta kivitelű kilincsgarnitúrát hirdetnek gyári képekkel illusztrálva, 5-6 ezer forintért, de ilyenkor senki nem azt kapja, ami az ajtajára való, sem pedig olyan erősített változatot, mint amit mi forgalmazunk. Nem is beszélve arról, hogy nálunk hozzá jár a külső-belső forgógyűrűs rozettagarnitúra is, így kompletten 14.700 Ft-ba kerül a szett.

Hogyan vásárolható meg az ajtókilincs?

Raktáron tartjuk ezeket a kínai ajtóhoz tartozó, erősített, világító ledes kilincsgarnitúrákat, jobbos és balos kivitelben egyaránt, több darabszámban. A kilincsek párban kaphatók, külön külső vagy belső részt nem árusítunk. Rugót sem tud tőlünk vásárolni, ilyet sem tartunk.

Amennyiben nem tud eljönni hozzánk, úgy emailen történő megrendelés alapján, másnapi postázással tudjuk házhoz szállíttatni a kilincseket (déli 12 óráig leadott rendelés esetén).

Milyen kivitelekben kapható?

Az összes Kínában készült többpontos bejárati lemezajtó, akár HiSec, Secdoors, TerraSec vagy egyéb fantázianevű nevű ajtó kifelé- vagy befelé nyíló változatban van beszerelve, jobbos vagy balos nyitással ellátva. A kilincsek rugóval ellátottak, ezért nem mindegy, hogy melyik irányt vásárolják meg tőlünk, hiszen egy balos kilincsgarnitúra nem lesz jó egy jobbos nyitású HiSec ajtóra.

Megjegyzés: ennek elkerülése érdekében fényképezzen, küldje el nekünk a fotót, mi segítünk a kiválasztásban!

Ajtókilincs kínai ajtóra
Ajtókilincs kínai ajtóra