Ajtó zárbetét

Az ajtózár-betétek forgalmazását jelentős raktárkészletről, széles méretválasztékkal biztosítjuk a biztonságot előnyben részesítő magánszemélyeknek, cégeknek. Az ajtózárbetéteket személyesen vagy postai úton történő kiszállítással lehet tőlünk megvásárolni.

Az ajtó-zárbetét vásárlásánál a telefonon történő, déli 12 óráig leadott rendelés esetén, Budapestre, Pest megyébe és vidékre másnapi kiszállítással gondoskodunk, mind az új, mind a már régi vásárlóinknak.

A megfelelő ajtózárbetét kiválasztása mindig a méret, a minőség, a kivitel és a hozzá tartozó kulcsok darabszáma alapján történik. Nálunk csakis jó minőségű, MABISZ minősítéssel ellátott ajtózárbetétet tud vásárolni!

Minden ajtóhoz más kivitelű és méretű ajtózárbetét tartozik. Vannak kínai, HiSec és Secdoors ajtók a piacon, műanyag felhúzó-kilincses bejárati ajtók, többpontos Superlock/Mul-T-Lock bejárati ajtók, stb., így körültekintően kell az ajtózárbetétet kiválasztani!

Nagyon sok megkeresésünk van, hogy melyik a legjobb zárbetét, erre a jó válasz, hogy csakis a prémium kategória, ami hosszantartó működést, minőséget és MABISZ minősítést jelent. Itt már szűkül az ajtózárbetétet gyártók listája, mert sok minőségtelen termék kihullik. Mi szívesen segítünk Önnek a legjobb áron megtalálni a középutat!

06-30-265-5531

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak