Acélajtó kilincs

Sok megkeresésünk van acélajtó kilincsek problémájával kapcsolatban, amelyekbe rugótörés, külső- vagy belső kilincsletörés következik be, így az ügyfelek hozzánk fordulnak a vásárlással kapcsolatban.

Az acélajtók igazából inkább lemezajtók, a törés, repedés, illetve kilincslógás pedig a rossz minőség, a gyenge kivitel és a rosszul beállított ajtó hibája.

Sajnos a magyar emberek mindent elhisznek, ha akcióról van szó, így a 12 pontos, acélajtónak meghirdetett kínai változatot 80 ezer forintért kompletten megveszik és beszereltetik, majd egy hónap múlva előjönnek akadozási, működési problémák, amire persze senki nem számít.

Az acélajtó kilincse, magához az ajtóhoz hasonlóan lemezből van és a legkisebb rángatás, húzás, erőszakos emelgetés hatására eltörik, kinyúlik a rugó, működésképtelenné, használhatatlanná válik. Ráadásul az acélajtó kilincs csonkja balesteveszélyes is. Ezen felül a kulccsal történő nyitogatás a kilincs használata helyett további zárproblémákhoz fog vezetni.

Ha már megvette ezt az ajtót és gondja, problémája van a gyenge, rossz minőségű, kéken világító kilinccsel, akkor vásároljon tőlünk erősített acélajtó kilincset, jobbos vagy balos kivitelben, kompletten, csavarokkal ellátva, jó áron, akár másnapi GLS házhozszállítással!

Az erősített kilincsekkel kapcsolatban annyit érdemes tudni, hogy sok cég forgalmazza az acélajtó kilincset, de sajnos itt megint képbe jön az olcsóság, mert egy-két magyar kereskedő egy olcsóbb 5000-6000 forintos kilincset hozott be a piacra, ami ugyanolyan gyenge, mint az előző. Ezeket nem szabad megvásárolni, ugyanúgy csak a gond és probléma lesz vele!

He nem tudja beazonosítani az ajtókilincsét, küldjön nekünk fényképet, mi segítünk Önnek! Az új kilincsgarnitúra felszerelése nem igényel szaktudást, akár házilag is elvégezhető.

Erősített acélajtó kilincsekkel kapcsolatban hívjon minket, mi raktárkészletről biztosítjuk Önnek a kilincsgarnitúrákat!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak