Acél kínai ajtó alkatrész HiSec lemezajtókhoz

Webáruházunk egyzáras, kétzáras, HiSec, TerraSec, Secdoors Kínából behozott ajtók alkatrészeinek forgalmazására is fel van készülve. Világító kilincs, fix gombos pajzs, alsó- és felső zárbetétek, zárszerkezetek értékesítésével is foglalkozunk. Folyamatos raktárkészletünk van ezekből a zárakból, kiegészítőkből. Minden meghirdetett terméket, déli 12-ig leadott rendelés esetén, másnap már házhoz is szállítunk!

Biztonsági pajzs HiSec ajtókhoz, balos/jobbos kivitel

A kínai világító acélkilincs HiSec, TerraSec, Secdoors ajtókhoz egyaránt alkalmazható. A kilincs csakis párban vásárolható meg! A külső oldala az erősített változat, illetve ez a világítós egység. A komplett csomag tartalma maga a külső/belső kilincs, a hézagoló lemez a csúszás ellen, a kilincs csavar, a rögzítő csavarok, és az ovális törésvédő pajzs, ami más cégeknél nem tartozik a csomagba.

Kínai ajtó felső zár, 24 mm – 30 mm előlappal

A kínai lemezajtóba építhető felső bevésőzár-szerkezet két különböző méretben érhető el, 24 mm-es és 30 mm-es előlappal. A zárbetét közepe az előlap szélétől mérve 60 mm-re helyezkedik el. A kulcs ráfordítása után a 24 mm-es előlapból 4 rúd, a 30 mm-es előlapból 3 db rúd mozdul ki.

Kínai biztonsági ajtókilincs, gombos kivitel, balos/jobbos változat

Kínai acél biztonsági bejárati ajtóhoz kínálunk jobbos- és balos kivitelű gomb/kilincs garnitúrát, melynek a külső gombos oldala az erősített. Az erősítést a külső oldali pajzsba épített acéllemez jelenti, amely a lefeszítési kísérlettel szemben ellenállóbbá teszi az ajtót és a zárat.

A gombos kilincsgarnitúra előnye, hogy hosszabb használati időt biztosít, mert nem törik el a rugó a rendszeres használat során, mert csak a belső részen van rugóztatva.

Kínai acélajtó felső zárpajzs

A kínai HiSec ajtó felső zárjához speciális törésvédő pajzs alkalmazható, krómozott színben. A pajzs könnyedén felszerelhető és független az ajtó nyitási irányától. A csomag tartalma a külső/belső krómozott pajzs, a csúszásgátló műanyag lemezek a pajzs köré, a 2 db ötös csavar és a toldó hüvelyek.

Kínai ajtózár jobbos/balos, 30-as kivitelű előlap

HiSec vagy más acélajtóhoz való zárszerkezet, melynek az előlapja 30 mm széles. A zár kilincsnyelve, amit a kilinccsel vagy a kulccsal is tudunk működtetni, a régebbieknél még jobbos vagy balos kivitelű volt. Az új zárszerkezeteknél már fordítható a nyelv, annak kitolásával és átfordításával vagy az előlap leszerelésével és utána történő átfordításával.

A linken ettől függetlenül ki tudja választani a nyitási irányt, de ha elvétette nem gond, a nyelv átfordítható!

Kínai ajtózár jobbos/balos, 24-es kivitelű előlap

Biztonsági acélajtóhoz való zártest, aminek az előlapja 24 mm-es. A régieknél külön jobbos és balos kivitel volt a jellemző, de az újabb típusoknál a nyelv átfordítható, így balos és jobbos ajtóban egyaránt használható. Ez a változat kizárólag kínai lemezajtóknál fordul elő, máshova nem lehet beszerelni!

Acél kínai ajtó alkatrész HiSec lemezajtókhoz
Acél kínai ajtó alkatrész HiSec lemezajtókhoz