Acél biztonsági ajtó kilincs

A legtöbbet eladott ajtók egyike a kínai importból származó HiSec ajtó, Secdoors ajtó, vagy még az ezeknél is silányabb minőségű, barkácsáruházakban kapható különböző acélajtó. Ezekkel kapcsolatban a legtöbb gond vagy a kilincs rugótörése, vagy magának a kilincs fogantyújának a külső vagy belső oldali letörése, repedése miatt lép fel.

Napi szinten keresnek meg minket ezzel kapcsolatban, mi megpróbálunk mindenkinek segíteni, aki ehhez az acélajtóhoz kilincsgarnitúrát keres. A HiSec és egyéb kínai ajtókhoz külön csak kilincset, rugót vagy bármi egyéb alkatrészt nem árusítunk, csak kompletten. És ebből is az erősített, masszív verziót. Nálunk még az árban benne van a zárbetétet körülölelő, védő, ún. körrozetta is, a csavarokkal, az alátétlemezekkel együtt. Tehát az ügyfélnek a vásárlás után ezt csak fel kell szerelni, ha valamilyen típusú, de kínai bejárati ajtó van beszerelve. Általában nem igényli szakember segítségét ez a kilincs szerelési folyamat, maximum egy csillagcsavarhúzót és egy fogót, valamint egy kis kézügyességet, miáltal a kilincs könnyen felszerelhető, telepíthető.

A kínai biztonsági ajtóhoz csak a külső vagy belső rész több helyen is külön-külön is megvásárolható, csak ezekkel a minőség a probléma, azaz vékony anyagból vannak, ugyanolyan rövid időn belül el fognak törni, mint az eredeti kilincs.

Az acél biztonsági ajtó kilincs esetében a zárcím és a kilincs egy egységet alkot. A kilincs egy zégergyűrűvel van a belső oldalra felerősítve, ami a lefeszegetést akadályozza meg.

Az általunk forgalmazott, világítós kilincs-változat nem fordítható jobbosról balosra, mivel így van kialakítva. Forgatásnál a kilincs lefelé nézne, ami nem életszerű, illetve ebben az esetben a led is felfele, azaz a szemünkbe világítana a kulcslyuk helyett.

A külső oldali kilincs-pajzs egy tömör, masszív acéllemezt tartalmaz, és ebbe van belerögzítve a két menetes hüvely alul és felül, amelyekbe belülről az átmenő csavarok tekerődnek bele. A csavarok masszívan megtartják a külső részt, így már biztonságosabb az acélajtó kilincsének a használata. Cégünknél, az ajtókilincs választékán felül, még elérhető a fix gombos változat is. Ebben az esetben az ajtón kívülről nincs kilincs. A gomb nem fordítható el, a zárnyelv kinyitásához minden esetben szükséges a kulcs használata. Ez lehet jó is, hiszen elég csak behúzni az ajtót magunk után, és nem kell a kulccsal bajlódni a zárással, de lehet probléma is, ha nem viszünk magukkal kulcsot, akkor ki is zárhatjuk magunkat.

Mi mind a kilincsből, mind a gombból jobbos és balos kivitelt tudunk ügyfeleinknek prezentálni. A kilincs vásárlásnak menete postai úton történik. Mi külön üzlethelyiséget az értékesítésre nem tartunk fent.

A legtöbb kínai ajtókilincs probléma - nem győzzük hangsúlyozni -, oda vezet vissza, hogy az ajtókilincs minősége kétes, hiszen már boldog-boldogtalan rendelei ezeket Kínából, Romániából, így annyira felhígult a piac, hogy egy kínai kilincsgarnitúrát már 3-6 ezer Ft közötti összegért lehet vásárolni. Ezeknek a rögzítő csavarjai nem is oda esnek, mint az eredetié. Továbbá a kilincs gyengesége sem bírja addig, mint az erősített változat. Vásárlás előtt mindig tájékozódjon körültekintően, mert egyes cégek kihasználva az ügyfelek tudatlanságát, a webfelületükön olyan képeket tesznek ki, mint az eredeti kilincs. Ám az ügyfél a házhozszállításkor azzal szembesül, hogy sem méretileg, sem formailag nem passzol az a kilincs, amit olcsóbban megrendelt. Ezeket az információkat onnan tudjuk, hogy nálunk akarják a vacak, silány kilincseket visszacseréltetni, mert nem találják már, akitől rendelték, viszont a neten mi jövünk fel a legelsőnek a kínai ajtók kilincseinek, zárszerkezeteinek, zárpajzsainak a forgalmazására.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak