Acél bejárati ajtókilincs vásárlás, forgalmazás, értékesítés

Az acél bejárati ajtókilincsek igen népszerűek lettek hazánkban, mióta több mint 10 évvel ezelőtt elkezdték értékesíteni különböző kisebb-nagyobb cégek azokat a kínai ajtókat, amelyeket különböző fantázianevekkel láttak el. Ilyen pl. a HiSec ajtó, Secdoors ajtó, amelyek még a minőségibb termékek közé tartoznak. De ezzel egyidejűleg, a barkácsáruházakban is megkezdődött a szintén Kínából származó „acélajtó” néven hirdetett (ami lemez, nem acél!) bejárati ajtók értékesítése is, melyek különböző színűek, kinézetűek.

Ezekkel az acél bejárati ajtókkal a fő probléma, hogy a kilincsük letörik, mivel egyrészt gyenge az anyaga, másrészt a rossz beépítés miatt az ajtót rángatni, tologatni, emelgetni kell minden esetben. Ez pedig odáig vezet, hogy a kilincs előbb vagy utóbb, kívül vagy belül, általában a nyakrésznél vagy valahol a kilincs-száron letörik, így az nem használható tovább biztonságosan, mint addig.

Szerintem mindegyikünk naponta legalább egy ajtókilincset kézbe fog és lenyomja azt, legyen szó a lakás bármelyik ajtójáról. Itt nem feltételen a HiSec bejárati ajtóra gondolunk, csak szemléltetni szeretnénk, hogy milyen rossz az, amikor mennénk be a lakásba, de nem tudjuk lenyomni a kilincset, mert nincs. Erre a megoldás a cégünktől történő vásárlás, helyszíni értékesítés formájában, illetve vidéki ügyfeleinknek postai csomagküldéssel.

HiSec ajtókilincsek raktárkészletről

Cégünk a HiSec ajtókilincsekből több száz darabos raktárkészletet tart, így bárkit, bármilyen mennyiségben, jobbos- és balos kivitelben ki tudunk szolgálni. A hétköznapokon déli 12 óráig beérkezett utalások tételeit másnap kézhez is kapják, a GLS futárszolgálat szolgáltatása által.

Ezeket az acél bejárati ajtókilincseket nem nehéz felszerelni, akár házilag is könnyedén megoldható ez a feladat. Csavarhúzó, fűrészlap és egy kis kézügyesség kell hozzá. Nem feltétlenül szükséges lakatos végzettség ehhez, mert ugyanolyan kilincset értékesítünk, amilyen fent van az ajtón, csak át kell csavarozni, rögzíteni.

Cégünk már több mint 10 éve értékesíti, forgalmazza ezeket a bejárati ajtókilincseket, így forduljon hozzánk bizalommal vásárlás esetén! Vásároljon tőlünk biztonsággal, hiszen több mint 1000 kilincset eladtunk már, és negatív visszajelzés még nem érkezett! Ne feledje, hogy az ajtón két kilincs van, az egyik kívül, a másik belül. Csak külső vagy belső kilincset nem értékesítünk, ezek párban vannak! A doboz tartalmaz mindent, ami a kilincs cseréhez szükséges.

Sokan értékesítik ezt a bejárati ajtókilincset különböző formában és lehet vásárolni olcsóbban is. Csak azt nem tudják az ügyfelek, hogy az olcsóbb minden esetben a gyengébb kivitel, amiben nincs benne az acélmerevítő és egy hónap után ismét letörik!

Illetve ezekhez a kínai ajtókhoz semmilyen rugót, külön tömítést, belső tekerőgombot nem tudunk adni.

Vásároljon tőlünk acél bejárati ajtókilincset jó áron! Hétköznapokon egy napos szállítási határidővel biztosítjuk a kilincseket! Ha esetleg nem tudja beazonosítani, hogy Önnek valóban HiSec, Secdoors vagy barkácsáruházas kínai ajtó kilincse van, akkor küldjön fényképet nekünk e-mailben a zarszerviz365@gmail.com e-mail címre!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak