52771 típusú tollas kulcsos Mottura zár, 5 kulccsal

Webáruházunk legújabb 5 kulcsos Mottura zárszerkezete megérkezett. Ezt főként azoknak az ügyfeleknek szántuk, akiknek nem elég a 3 db kulcs, illetve akik nem akarnak feleslegesen rossz kulcsokat másoltatni névtelen kulcsmásolóknál. Sajnos egyre több helyről érkezik visszajelzés, hogy a megvásárolt zárakhoz másoltatott kulcs akadozva viszi a zárat. Ez nem a mi hibánk, ezért is gondoltuk azt, hogy rendelünk olyan zárat a gyártótól, melyhez alapból 5, nem pedig 3 kulcs tartozik.

Ezt a típusú zárszerkezetet folyamatosan raktárkészleten fogjuk tartani, hiszen a kulcsmásolási árakat nézve jobban megéri az 5 kulcsos szerkezetet megvenni, mint a 3 kulcsos verziót.

A zárszerkezet paraméterei megegyeznek a 3 kulcsos változattal, annak a méreteit, formáit ezen a linken megtalálja. A két zár között csak a kulcsok darabszáma a különbség, továbbá az ötkulcsos változatnál a gyár egy fúrásvédő mangánlemezt is erősített a zárdobozra, ezzel is megnehezítve a betörők dolgát.

Műszaki paraméterek, technikai jellemzők

A Mottura 52771-es ötkulcsos változat négyfordulatos, tollas zárszerkezet, mely háromirányba záródik. Rögzíthető az előlapon keresztül 4 csavarral, vagy a zárdobozba helyezett távtartó hüvelyeken keresztül. A zárszerkezet nyelve átfordítható bármilyen nyitási irányra. A kulcsok fejére egy kézreeső műanyag sapka van erősen ráperforálva, a széle ki van könnyítve a kulcskarikához való ráfűzésre. A zár dorn-mérete 63x85 mm. Ez az előlap és a kilincstengely középtávolság és a kilincstengely közép és a tollaskulcs közép közötti méret. A zárszerkezet gyárilag megfelelő kenéssel el van látva, egyéb karbantartást nem igényel. A beszerelés után a záródásnál ügyelni kell a zárópontok laza illeszkedésére.

A csomag tartalma a külső/belső zártakaró címer, a kulcsok és maga a szerkezet. A zárat ajánljuk régi, már meglévő zárak helyére, cseréjére vagy új zárként is. A szerkezet 52.900 Ft-ba kerül. Megrendelése emailen keresztül történik. Személyes átvételre hétköznapokon van lehetőség Dunakeszin. Ilyenkor egyeztetni kell a raktárral. Házhozszállításnál a partnerünk, a GLS futárszolgálat. Kb. 2800-3000 Ft-os szállítási költséggel kell számolni, fizetési módtól függően.

További kérdés esetén hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon, hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között, vagy kereshet minket emailen a zarszerviz365@gmail.com email címen.

52771 típusú tollas kulcsos Mottura zár, 5 kulccsal
52771 típusú tollas kulcsos Mottura zár, 5 kulccsal

Mitől jobb a gyári kulcs, mint a másolat?

A rövid válasz, hogy az 5 db kulcs a zárhoz van készítve, számítógépes pontossággal, precizitással, saját, gyári nyerskulcsra. Míg a kulcsmásolat, ami már itthon készül a meglévő kulcs alapján, melyről egy kulcsvágó tárcsával készül a bemarás, kézzel kísért kulcsbefogó satuval. Ez már messze nem olyan pontos, precíz, mint az eredeti kulcsok. Ha mégis kulcsmásolásról van szó a zárvásárlás után, akkor mindenféleképpen nagyobb szaküzletbe, kulcsmásolóba térjenek be és csakis gyári kulcsra (Mottura feliratú) készíttessenek másolatot! Az utángyártott Silca, Erebbi, JMA nem pontos nyerskulcsok, és az anyagminőségük sem megegyező a gyári Mottura minőséggel.

52771 típusú tollas kulcsos Mottura zár, 5 kulccsal
52771 típusú tollas kulcsos Mottura zár, 5 kulccsal