5 kulcsos kiszerelésű Cisa kulcskészlet

Folyamatosan bővítjük raktárkészletünket, így a Cisa 3 kulcsos kulcskészlet mellett, már tartunk 5 kulcsos verziót is. Árban jobban jönnek ki ez utóbbi megvásárlásával, mert nem sok különbség van árban a két darabszámú készlet között.

A kulcskészletet már meglévő trezorzárhoz ajánljuk. Az új Cisa kulcskészlet könnyedén áttanítható a zárszerkezetre. Ez a feladat otthon is elvégezhető, nem kell hozzá szakembert hívni. A lentiekben olvashat részletesebben a Cisa kulcskészlet tulajdonságairól, illetve megvásárlásáról.

A doboz tartalma, csomagolása

Kétfajta kiszerelésű Cisa kulcskészlet tartunk raktáron, a 3 és 5 kulcsos csomagolásút. A doboz egy téglalap forma, piros borítással, benne a csomagolás szerinti, 3 vagy 5 gyári Cisa kulcs. Egy leírás is van mellékelve a kódolás elvégzéséről, illetve egy célszerszám az új kulcsra való átállításhoz. A doboz mindkét vége gyárilag le van szegecselve.

Az 5 darabos Cisa kulcskészlet ára

Mint említettük, 3 és 5 darabos kulcskészletet forgalmazunk. A 3 db-os szett ára 30.500 Ft, az 5 db-os pedig 35.900 Ft. Akinek a jövőben szüksége lehet plusz kulcsokra, érdemesebb az 5 kulcsos kivitelt megvásárolni, hiszen egy kulcsmásoló szaküzletben már 6-7 ezer Ft-ot is elkérnek a kulcsmásolás darabjáért.

Kulcskészlet zárral együtt, kompletten

Vannak sajnos kivételek, amikor már annyira kopott, öreg a zárszerkezet, hogy nem szabad és nem is lehet újratanítani. Továbbá vannak olyan Cisa zárak, amelyek fixlamellás kivitelűek, ebben az esetben a komplett kódolható zárszerkezet, szervizkulccsal és a kiválasztott 3 vagy 5 darabos kulcskészlettel együtt kell kerüljön megvásárlásra. Ez ügyben is tudunk segíteni, ügyfélszolgálatunk elérhetőségét itt találja.

Hol, hogyan vehető át a Cisa kulcskészlet?

Mind a 3, mind az 5 darabos kulcskészlet raktáron van. Házhoz szállítással, a GLS futárszolgálattal juttatjuk el a terméket vásárlóinknak. Az aznap déli 12 óráig leadott rendelés (és az utalás beérkezése) esetén következő munkanapi kiszállítással érhető el a Cisa kulcskészlet. Pénteki rendelés esetén, hétfőn történik a kiszállítás.

Miért, mire jó az új kulcskészlet?

A legtöbb olasz tollas kulcsos zárnál fixlamellás kivitel van beépítve, ami azt jelenti, hogy pl. egy új lakás vásárlásakor az ajtót szét kell szerelni, és komplett zárszerkezetet kell cserélni. Egy ilyen zárszerkezet csere ára 90-120 ezer Ft között van (szakember bevonásával).

Az okos mérnöki újítás azonban úgy alkotta meg a Cisa zárak 70 százalékát, hogy az ajtó élében, a zárnyelvek alatt egy átalakító csavar segítségével házilag is átprogramozható vagy rátanítható a szerkezet az új kulcsokra. Mindez a zárcsere töredékének az árából.

Javaslat: KIZÁRÓLAG tökéletesen, hibátlanul működő, nem akadozó Cisa zárszerkezetet szabad csak újra kódolni!

A Cisa kulcsforma kialakítása, a kulcsok száma

Az olasz Cisa kulcs igen különleges forma. Kemény, műanyag markolta van, a kulcsfejen a Cisa logó és felirat van feltüntetve. A kulcsszárba gravírozva vannak a számok. A bástya két oldalán a tollszár végén többmilliós variációszámú mélyedés van kialakítva, hogy még véletlenül se nyissa egy kulcs ugyanazt a zárat. A kulcs vége egy hosszanti bemarással van kiépítve, ez vezeti meg a kulcsot a kulcsházba és biztosítja a pontos forgatást.

Mikor érdemes új kulcsokat cserélni?

A legfontosabb az új lakásba költözés vagy kulcsvesztés esete, illetve bérlőváltáskor. Szintén célravezető, amikor a tollas kulcsok már nagyon kopottak, ferdék, akadoznak a zárban.

Megjegyzés: egy időben észrevett és elvégzett zárkódolással, az elkoptatott kulcsok esetén még megmenthető a zárszerkezet!