5 kulcsos, fixlamellás, olasz Cisa zárszerkezet

Új termékünk az olasz zárak között ez a fixlamellás szerkezet. Különféle gyártmányú, típusú és osztású olasz zárakat forgalmazunk, mert ezek pótlására nagy igény mutatkozik. Ez a Cisa szerkezet külföldről, egyedi beszerzésből származik. A fix lamellás zárszerkezet azért jobb mint a kódolható, mert sokkal kevesebb a meghibásodási lehetőség. Nem kell figyelni nyitáskor/záráskor, és sokkal hosszabb ideig bírja a működést, mint a kódolható változat. Mind a két szerkezet raktárkészleten van, de erre a típusra mégis nagyobb igény mutatkozik.

A zárszerkezet alapból 5 db kulccsal van ellátva, direkt így kértük. Van hozzá díszítő címkegarnitúra és rögzítő előlap. Az ára is kedvezőbb, azaz olcsóbb, mint a kódolható változaté. Ezt a zárat egyedülállóként forgalmazzuk az országban. Mindig is olyan termékeket választottunk, ami egyedi, nem tucattermék, ami mindenhol kapható. Mi ettől vagyunk különlegesek.

Cisa zárszerkezet paraméterei

A fixlamellás Cisa ajtózár paraméterei egy az egyben megegyeznek a kódolható kivitellel, mind a rögzítési és felfüggesztési pontokat tekintve. A zárszerkezet csapdanyelve forgatható jobbosról balos változatra, illetve a háromirányú záródást ez a zárszerkezet is ugyanúgy biztosítja. A zár rögzíthető (szerelés függvényében) szemből, az előlapon keresztül, vagy pedig a zárdoboz négy sarkában lévő, erre kialakított rögzítő furatokon keresztül. A Cisa zárszerkezet négyütemű, háromirányú zárszerkezet, kulcsai lefóliázott csomagban kerülnek a megrendelőhöz. Részletesebb leírást, tájékoztatót, paramétert és árat ezen a linken talál.

3 pontos záródás

Az Olaszországban készült trezorzár-szerkezet kialakítása nem véletlenül készült 3 irányú záródásra, hiszen az olaszok főként ezeket a zárszerkezeteket bejárati ajtókba, biztonsági rácsokba tervezték. Itt nagyobb igénybevételnek van kitéve, és előtérbe helyeződik a védelem. A zár 3 irányban, azaz fel-, le- és előre záródik, viszont a záródási pontjait az ajtógyártóknak vagy a zár beszerelőinek kell kialakítani és rákötni. Érdemes ezeknek a beszerelésénél könnyű, nem nehéz tolórudakat alkalmazni, mivel a zár a nehéz húzás/tolás miatt elég hamar tönkre mehet, mert nem erre van kitalálva.

5 kulcsos, fixlamellás, olasz Cisa zárszerkezet
5 kulcsos, fixlamellás, olasz Cisa zárszerkezet

Hogyan vásárolható meg ez a zár?

Kizárólag webáruházon keresztül tudnak hozzájutni ügyfeleink ehhez az olasz zárszerkezethez, amit folyamatosan raktáron tartunk. A zárszerkezet tartozéka az 5 db, normál méretű tollas kulcs, 2 db kulcsmegvezető címke, illetve a zárra már előre felszerelt előlap, ami, ha a zár elölről van beszerelve, ezen keresztül rögzíthető az ajtólaphoz.

Mi a különbség a kódolható és a nem kódolható szerkezet között?

Méretét tekintve semmi, ugyanazokkal a paraméterekkel készíti a gyártó a zárat. A különbség a belső mechanikában rejlik. A fixlamellás változat esetében nincsenek ún. kódolólemezek, állító/tanító csavar, hanem a jól bevált, egyszerű lamellaszerkezetet használják a zárnál, ami szakmai szemmel sokkal megbízhatóbb, mint a kódolható változat. Persze annak a zárnak is megvan a maga előnye, ami az új kulcsokra való tanítás.

5 kulcsos, fixlamellás, olasz Cisa zárszerkezet
5 kulcsos, fixlamellás, olasz Cisa zárszerkezet

Kinek javasoljuk a fixlamellás szerkezet megvásárlását?

Lényegében mindenkinek, akinek Cisa ajtózárja van és lakáskulcs, vagy zár meghibásodás miatt szeretne zárat cserélni. Továbbá budapesti és vidéki zárszerviz vállalkozásoknak, valamint zárszaküzleteknek.

5 kulcsos, fixlamellás, olasz Cisa zárszerkezet
5 kulcsos, fixlamellás, olasz Cisa zárszerkezet
5 kulcsos, fixlamellás, olasz Cisa zárszerkezet